Кладионица

1. Ko je znai da igraju englezi danas od 16h i ko ga je popusio vec da cujem??

2. Evo ja dobri moj Armine. Ali sam popušio u smislu da nisam imao pojma da igraju danas od 16 i da nisam ni stigao da uplatim.

3. Ili mi žena nije dala xd

4. Sam cu otici ok je sve

5. Meni je opet jako malo falilo da ih ojadim na engleze, al sam uzeo neku hiljadarku, ne znam koliko, još nije obračunao Soccer, sistem je u pitanju.
    Okačiću tikete posle, kad se vratim sa basketa.
    ZVEZDA JEBE REAL OOOOOOOOO

6. Jebacemo ih dupetom oko kurca bice 73:101

7. Kako ne pobedi Zvezda da jebem Radoja da je noobina :)

Evo ga dobitni sistem, istrpaše se nižerazredni Englezi.

https://i.imgur.com/UPKK76m.jpg

8. Sa tobom noc predlozi mi

9. Ju, ju šta uradi Bajern za poluvreme Borusiji.

10. Pa i nije neka tuga pravo da ti kažem.

11. ovaj leverkuzen top 3 najgore ekipe za kladjenje

secam se dok sam se kladio eh..

12. Nisam ni ocekivao od tebe, Kragujevcanine da razumes, ti kad imas finansijski problem ili prodas nalog ili imovinu na Kosovu, a sta cemo mi sto nemamo sta da prodamo?

13. Cska - Uniks 169.5 -
    Rodrigez 13.5 -
    Ročesti 14.5 +
    Mićović 8.5 -

14. Finale NCAA Mičigen - Vilanova
    Vilanova je favorit i trebalo bi da dobije, e sad u Maksbetu je 6.5 hendikep 1.85 a smanjeni na 4.5 je kvota 2.15 na Vilanovu, zajebali se nešto i obrnuli

15. Ma to ti mislis da su se zajebali... xd

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.