Кладионица

1. boston nece dobiti serjiu protvi MILWAUKE nas mladih jelena to smo mi:

BLEDSOE
    MIDLETON
    ABC
    JABARI
    HENSON

2. To si sad izmislio

3. Malaga - Real 2-2&NG
    Ostende - St. Truden 1-1&NG
    PSG - Monaco X-1 2-4
    Tanger - FUS Rabat ug0-2
    Edit: 175,25 kvota je
    Bolivar nema da se igra u Mocartu
    Edit 2: kakav osećej je kad staviš 100 evra na kvotu 175,25 a radnica ti puši kurac u mislima dok ti kuca
    Edit 3: u njenim mislima
    Edit 4: u mojim mislima računam kad mogu sutra da se ISCIMAM da podignem PARE itd

4. Oklahoma 1
    Klivlend - Indijana 209.5 +
    Džordž 21.5 +
    Oladipo 23.5 +
    Ante skokovi 10.5 +
    Pol asistencije 7.5 +

Maxbet

5. Malaga - Real TR 0:4
    Ostende - St. Truden TR2:0
    PSG - Monaco TR3:1
    Tanger - FUS Rabat TR1:0

6. Ajde molim te boze da dodje dekijev tiket ovaj p da se pocastimo svi lepo posle

7. Tejtum prva cetvrtina 4/4 onda u nastavku 0/6 pa dobro druze sta bi odjednom ajde pogodi nesto pls budi drug

8. stao na granici i ode na klupu....

9. pozdrav sa granice!

10. Kakvi su govnari ovi iz PSG mrš majmuni jedni
    :((((((

11. Dade ga i St. Truden e živote kofo govana e temo majku li jebem

12. +17 za Indijance na polutki.....

13. sve na pobjedu klivlenda

14. Ajde klivlend drugari moji hajde budite drugovi pobedite momke iz indijane

15. Pre par minuta sam banuo kući i pustio, vidim ima prenosa, je l' ovaj oladipo celu utakmicu ovako prska po klivlendu? Popušiće oni kurac već u ovoj fazi, kakav kurac finalisti istoka, da se ne zajebavamo, ne liče ni na šta

16. I onomad sam rekao da će da popuše kurčić, samo sam ja tipovao na filadelfiju s torontom, ali teško da to može

Što nema embida i vraća li se u ovom PO?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.