U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Naravoucenije, ne postoji bolja igra ili losija igra, igrajte sta vam najvise lezi :)
Cepajte danas Biella - Virtus 1 2.20 kvota...2 za 2 igraju hehe
Ipak ostajes pri tome? :D
Ostajem, mislim da ce dati Bielli pobedu, vidis da im treba za opstanak.
Danas
Los Angeles C-Oklahoma 1 1,7
Indiana-Chicago 1 1.35
Los Angeles L-Atlanta 1 1.45
Orlando-Memfis 2 1.35
Sacramento-Charlote 1 1.35
6.06 ukupna kv
Tesko da ce doci sve kako treba. :))
Распали Депортиво и распали Сандерленд, дабогда испали из лиге!
Још налетим синоћ на ову анализу за Голден Стејт, метнем неку кинту, реко да се извадим, ал је био такав мега фејл да ће о јучерашњем дану свијетле гусле пјеват..
Upravo tako,italijani su me sjebali toliko puta,da sam danas pošao do Budve i uplatio u Mocartu , da im se najebem keve,samo oni!
још данас рома - ђенова двојка, за 800, сто динара на 2-2 и сто динара на х-2 и довиђења кладионици неко време.
Lolo de si video analizu?
Jedan onako idzuzetno proovski.
https://www.millenniumbet.net/TiketView.aspx?Tiket=O%2fQCQUlFsFrHuxNCNuirUe9uVWk6AmB9
ксанти на квоти 4.7 кида 0 4 у гостима ОПАААА
АЈМО КСАНТИИИ!
http://www.rezultati.com/utakmica/A18AlqoF/#detalji-utakmice 6 golova za 24 min, lol
a moj drug igrao x HAHAHAHAAHA
Ne verujem i dalje,ima dupe da mu pomerim večeras ahahahahahahhahaha
за данас сам одигро два тикета
тикет 1
Фортуна Мајнц 1 2.9
Еспањол Ваљадолид 2 4.15
Ден Хаг Хераклес 1 2.35
Укупна квота 83.43
тикет 2
Маритимо Моријенсе 1 1.9
Тотнхем Арсенал 1Х 1.32
Рома Ђенова 1 1.5
Хофенхајм Бајерн 2-2 1.65
Лил Бордо ГГ 1.9
укупна квота 25.83
Интер ме одушевијо друго полувреме
Ušči 'Talijani, čekaju se ostali za 88.000.
Je l daje Milenijum neki bonus?
ja sad gledo, nema onlajn kladjenja, nisu dobili dozvolu još, al kao dobiješ soma dingera za sprdnju
I Meridijan ne daje više. pičke
Jebotebog, ako dođu Roma i Đenova 4+, samo oni blesavi Česi će me oboriti za 88 'iljada.