Кладионица

1. Nadam se da je ispratio neku Biellu :)

2. Igrao sam ja jebenu Bjelu da daje više od 75,5, avelino minus, sasari plus, unam 0-2 i jebeni real b gg/3+ (2:0).... Eo već dva sata šutiram tabure po sobi i pizdim mamu im jebem retardiranu.

3. Hahahahahahahahha. 'Ladno ga Roma metnula u 89. Znači samo Česi za 88 hiljada. Pa, do jaja.

4. Bleče, verujem da se grizeš za guzicu.

5. блејче, само да си везао системе ко што то ради саншајн и цоа рецимо, да си ово одигро 7+8/9 и један тикет за 30 кинти 9/9 био би у плусу огромном. Ти си бре погодио квоту 900 аллооо момак 900!!! није то мало бре! вежи систем јебо те курац! ВЕЖИ систем немо да ломиш ствари по кући ВЕЖИ ПРОКЛЕТИ СИСТЕМ ААААаааа

ЛОЛОЛО

6. E Ibaka kurcevi pogadja trojku,jebem ti familiju u picku!!!!

7. Blejče veruj mi brate da mi je krivo kao da sam ja igrao. 2700 kvota jebote. Strašan tiket. Al u pravu je Fejzara, kad već imaš dobar osećaj, vezuj brate to u sistem, stavi 50 dinara više i aj u kurac. Ali teško da će se ponoviti ovako nešto :D

EDIT: Al fazon čovek puko na zadnju tekmu :) morao si da je staviš nabijem te, malo ti bilo 30 soma skorololo

8. Ал би их усро од живота Блејк :(

Немош, мора да се деси нешто да обори тикет па то ти је. Немој да се напијеш од туге.

9. баш штета, и ја сам зевао у блејков тикет, био много леп.
    мене ђенова није испоштовала, а гађао сам чак и двојку на полувремену. онда изашао из кладионице, запалио дуван, извадио моцарт картицу из новчаника, преполовио и спустио у шахту. е! ако се и не ратосиљам кладионице, макар нећу да играм авансно. а сад ћу да пробам, ако успем да одгледам ЛШ без уплаћеног тикета - готово!

иначе, поред ђенове, ја са два друга гађао са по 500 динара тикет, добитак 28 сома, уболи анталију кеца, рому 3+, марсеј кеца пали на звезду, бајерн 3+, рапид двојку. неће, јебига, и ко га јебе, доста! срећно, и ако некад натрчим на нешто да ваља, ја ћу да кажем.

10. Neverovatna je stvar da vi niste svesni koliko mene zapravo boli kurac za taj tiket, jer me nešto drugo mnogo više muči u životu, ali nije ovo tema za jadanje. Fejzaro, nisam odigrao sistem jer kad sam prethodni put to uradio na tiketu ovakvog tipa, pola tekmi sam pao. I to mi se nije dešavalo samo jedanput.
    E Papete, šteta...
    Šomaro, nema za šta da ti bude krivo. Ja sam stoka alava koja odigra na tiketu utakmicu lige koju apsolutno ne prati. Znači ovo ostalo sve što sam ispogađao više-manje pratim, samo je trebalo da me ukenja da to sve bude tako realno kako sam ga ja isplanirao. I naravno, baš tad kad odigram takvu tekmu, sve ostalo i bude realno. Nema veze.
    Nekako mi je olakšavajuća okolnost to što su oni slepci pukli 2:0. Da je bilo 1:0, mislim da bi mi bilo 100 puta teže. :D A videćete, majmunisaću se ovako sledeći vikend, opičiću tako neke ''realne'' stvari i ima da popadam bar na pola...

11. То авансно клађење је рђав посао, имао сам скоро 10 сома сад немам ништа, немам осећај да се кладим са правим парама, зло..

12. Igre za danas za dupliranje

New Orelans-Orlando 1
    Denver-Atlanta 1
    Golden State-Toronto 1

2.10 ukupna kvota

13. bogami deranje bolje uzmi tenis, nije bas to sigurno. Ovi bez Dejvisa su haos...Denver premala kvota, isto stoji i za GS.

14. JJ Hickson vise,Wejd vise 3,42!

15. i eo da se reklamiram jos jednom samo :D http://www.facebook.com/FabulousTip upadajte

16. Ima da opičim sve tekme ls 2 do 3 i bole me uvo