Кладионица

1. Nešto razmišljam...
    Nikolas je Džankijev dupli!

Nisam, ali smatracu to kao kompliment jer je Dzankee vrstan kladionicar, narocito za tenis. xD Nije lepo od nekih pojedinaca sto su osuli paljbu, lako ste zaboravili prve dve dojave ovde od mene koje su vam napunile dzepove.

2. da se zna da mi je nikolas platio cetvrtinu G3, svako jutro kad pogledam koliko je sati setim se tebe dragi prijatelju, veliki pozdrav

3. I, sta cemo danas? Po meni je mec dana:

HJUSTON - LAC 1 2.15

Taj mec pocinje u 21:30, stavimo dobre pare, kupimo sok, pivo, nesto slatko, slano, sednemo i nastaje ludnica.

4. švabe full
    francuzi full

5. zorya-karpaty 2-1

nema potrebe za zahvaljivanjem, toliko vam dugujem

6. Inače:
    Sanderlend, Vest Hem, Volfsburger, Sampdorija, Lokeren, Monpelje, Vaduz, Sion, Ros Kaunti sve 1+I&1+II.

Ne igram ništa više danas, čuva se kinta za sutra, preljep košarkaški dan.

7. Rad - Spartak Subotica

digla se velika polemika da će ovde doći 2

8. армине јел то дојава или искусан и промишљен тип? јер ако је дојава да знам да не одиграм лоло

9. Planirao sam da odem oko 7 da uplatim avans, ovi ukrajinci igraju u pola 7. I ici cu u 7 boli me kurac, a tebe cu da jebem armine ako dodje.

10. шта кажу искусни кладионичари, значи не долази спартак чим се толко фрке дигло?

11. ipak dolazi, ali opet gledam tabelu, pa mogu i nerešeno da odigraju i tako sjebu kladioničare
    hmmm biće interesantno

12. Sta ti Zhajk predlazes za odigrati?

13. mnogi su je već blokirali, ali ne vezano sad u vezi tog članka što si postavljao
    a i ovih iz Donjeg Srema što su to forsirali.Pre 20 minuta mi je potvrdjeno iz prve ruke da će sigurno doći 2, ali naravno da sačekamo tu utakmicu.
    Zhajk ume -Zhajk zna
    nek bude 1:2 ili 0:1 za Suboticu

14. ок ово су већ две дојаве
    комбо прелаз и двојка па да обе пукнем, некако биће ми лакше тако

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.