Prijava

Eo za brta neobavestenog cevaru

https://i.ibb.co/YBT0NJBg/Screenshot-2026-07-05-16-30-11-659-com-twitter-android-edit.jpg

Kad oces da napakostis srbadiji samo ih uporedi sa seseljem, to ste vi vi radite to

Melk, koji su ti ovo 'antiteisti'?
To isto što i ateisti ili neka nova kovanica? Prvi put to čuh od tebe pre neki dan na nekoj temi.

odnosilo se na josipove pionire

Antiteisti su ti…
Uostalom - izguglaj.
Ko je antiteista - evo ja sam.

I koji preodvratan naziv teme: ”Spisak”.
I počinje sa pod jedan “antiteisti”.

preodvratan naziv teme od preodvratne osobe.

Ma mogu ja da guglam, nego rekoh da pitam čoveka Možda ima neku svoju definiciju.
Ja sam čuo za ateiste, ali ovu konstrukciju antiteisti sam pre neki dan od njega čuo (video).
A inače je baš po bibliji da se tako grupišu ljudi i izbacuju/proteruju/istrebljuju. Sigurno Big čuva neko lepo mesto za sve koji su proterivali druge iz svojih domova.

nego pepsi zasto se pakao spominje u antiteistickoj himni svih naroda? (ako su raj i pakao izmisljeni jelte)

Kris Hičens je bio prva zapaženija javna ličnost koja se otvoreno izjašnjavala kao (militantan) antiteista, Bog mu dušu pomilovao. Ja sam se do pre desetak godina baš ložio na njega, bio je u stanju da mrtav pijan pobedjuje moderisane debate protiv teističke elite, kasnije sam saznao da je bivši trockista nepokajani a i sam sam počeo da tripujem neku duhovnost, uglavnom oko štovanja Sunca. I dalje mislim da su njegove debate neki od najboljih jućub klipova, uvek se hvatao u koštac sa pametnijima od sebe, ne kao Bill Maher jebeni koji se kačio sa krezubim redneksima retosima.

nego pepsi zasto se pakao spominje u antiteistickoj himni svih naroda? (ako su raj i pakao izmisljeni jelte)

Verovatno da i plitkoumi (neantiteisi) razumeju.

A koja ti je to himna? Hej Sloveni?
Pa na žalost, vidiš i po sebi, i u to vreme kad je pesma uzeta za himnu bilo je puno vernika u Jugi. Morali su nekako, njihovim jezikom da im objasne. Al' džabe sve bilo. Juga nije bila bajka sa hepiendom. Ćopavi nisu prohodali, slepi nisu progledali, mutavi nisu naučili da pričaju, a glupi nisu postali neglupi.

jahve pušio kurac Perunu

Morali su nekako, njihovim jezikom da im objasne.

ovo za goli otok bukv

inace dosta mrsavo kobjasnjenje kolega, da ne kazem retardirano lol

ne oftopičite, vraćamo se na temu.
srbijanci

1. Samouki automehanicari
2. Oni sto pustaju decu po prodavnici da trce sami i pipaju okolo
3. Komunjarski unuci sto seru po tviteru
4. Organizovano prosjacenje, treba im jebati mater organizatorima
5. Ove sto samo na minut parkiraju ispred radnje posred puta jebem vam mater u picku
6. Agresivni ateisti generalno
7. Uzasni glumci na celu sa Kicicem, Lutkicem i onim slepcom sto glumi neke kninske mucenike sto ga uvek kolju ustase i sto je tuko Dzeja u filmu i vikao pevaj, sere mi se od majmuna
8. globalisticke satanske debile koji su turili muslimane, zelenskog, pedere, albance, bosnjake, pedofile i kabaliste u jednu ekipu i tako svima ogadili neku levicu, sad ce radikali da jasu ceo svet narednih 50 godina
9. Napredne debilcine koje su pozenile i zaposlile sve kurve u Srbiji i sad posten svet nema sta da jebe
10. Dzvedzda je dzvedzda bice i bez vucica ne moze meni nadstresnica da ogadi dzvedzdu

tarzani što prave spiskove