Кладионица

1. branjenje je za pičke, ponoviću još jednom. ako padneš, pao si jbg, nije prvi put a ni zadnji. a ako braniš i prodješ nije to to, nije gušt

Rece somi i pogleda na svoja tri tiketa ukupnog uloga 250rsd

Odigrao sam danas ovaj i jos jedan sa kvotom 3 i ulogom sedam hiljada brt kapiram da bi se ti tresao ko prut da si toliko ulozio a ne da bi branio. I ovo ne pisem da bih se ja hvalio ulozima ili tebe omalovazio nego samo da prestanes da kenjas "branjenje je za picke" ko oni likovi sto stanu sa strane i vicu fajt fajt u petom osnovne a ne bi smeli da se pobiju ni sa bolesnim jaretom

2. Ma ko je rekao da je jedino ne jebi nas

3. Da je slušao tebe, umanjen dobitak za 6-7 hiljada jer je kvota 3.4 što je otprilike 20k.

Katastrofa od matematike brt

4. Kolko je 6 hiljada puta 3.4? Evo pseto je doktor matematike, vadi korenje, pa nek nam kaže.

5. ja više ovako ne mogu
    nervozan sam

6. nek linkuje neko taj tiket čuveni, 5 strana unazad sam pročitao nisam našao

7. Kolko je 6 hiljada puta 3.4? Evo pseto je doktor matematike, vadi korenje, pa nek nam kaže.

Kao prvo nemoj da pizdis jer se ne raspravljas sa mnom ok?

Kao drugo ako stavim 6 da dobitak bude dvadeset glavni tiket ne moze da pokrije toh 6 da oba budu na istom. Kapiras to je logika ne moram da racunam

8. Pritom ako daju gol moji, pogađam oba tiketa, a ako daju protivnici opet može da se desi da i moji daju gol i opet pobede i opet oba tiketa dobitna.

da, i tvoji ne daju gol
    ode glavni tiket sa kesom u propast, ali si osvoji 11 maraka na golove
    ekstra

9. Evo da se ne raspravljamo na suvo nego kao da smo u klabingu
    https://youtu.be/xgpNkBwar4Y

10. Haha loženje lvl 99

11. Ne pizdim uopšte, nego je teško gledati dalje od nosa, jbg. :(

Eto izvini pseto što je 5 a ne 6 kako sam rekao, jaooj bičujte me, što sam pogrešio u najnebitnijem delu posta, za koji si se uhvatio Boga pitaj zašto.

Makaron, ja gledam šta mi je najrealnije, i to hoću da gledam da mi bude najveći dobitak. To da protivnik umulja gol će se desiti jednom u nikad, a i tad može da se desi da i moji daju gol, ne mora, ali tek ne mora da se desi da bumbarevo brdo da gol partizanu u devedesetom, a ako vodi domaćin u 75. minutu koji je favorit, u 90% slučajeva sam bacio pare kojim sam branio.

Deset puta ću baciti pare što sam branio da bih jednom bio u pravu i vikao eto kako se brani, jebi karaj prdi, u plusu sam 50 e, jeeeeeea.

12. Brt samo taj deo posta sam i gledao za ovo ostalo me boli kurac to je kao da bohu pokusavam da objasnim da je bolji dizel a on meni da je bolji benzin. Pa nisam zaludan toliko

13. Kako gledaš najrealnije jbt kocka je ovo Roma x juče jbg

14. Makaronac hoće da bude siguran da isto dobije i za nešto što je najmanje verovatno da dođe, ja hoću da imam najveći dobitak na onom što je najrealnije da dođe, eventualno se pokrivam ako dođe to najmanje verovatno, i to je sva mudrost.

Kome kako odgovara neka radi. Pozdrav prijatelji!

Edit: Bohore gledam jer mi se jednom u milion puta desi Roma psetova, i zato neću da dajem džabe pare svaki put. Evo večeras se desio Monako Diov, prošla bi oba i eto.

15. Pa upravo to DIZEL JE MAIKA

16. Ali u slucaju da sam stavio sto evra ne zadovoljavam se sa ih vratim makar neka nadoknada za rizik jbg eto sta ja mislim o tome ajde dajte neke predloge za sutra ne jedite govna

17. Care kad branimo pare oćemo da pokrijemo SVE
    A ne manje i više verovatno

18. NA DIZEL SE ORE KUTJO

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.