Кладионица

1. Gazimudo, što ne reče za Sampdoriju da će biti X, ili iz iksa u iks, ili 1:1, ili bar nerešeno!
    Idi u kurac! Trebalo je da to kažeš na vreme.

2. Rekao je

Gazimudo
    sampdorija livorno, gadjajte X, x/x, i tacne rezultate 1:1 i 2:2

Ja to povezao sa Zwolletom i Bajern 3+

3. Ljubi Selena Gazimuda, iščupao si me danas :) MWA!!!! :*

4. Има нешто за сутра?

5. Одиграо сам:
    1. Орландо више поена
    2. Сан Антонио више поена
    3. Бостон кец с хендикепом
    4. Њујорк кец с хендикепом

6. Jel ima neko od vas iskustva sa kladjenjem na Bet-at-home?

7. Шта ти треба?

8. Zanima me isplata. Doduše, ne još, pošto sam negrebao tek 30ak evra.
    Skontao sam da treba račun u banci, ali je tamo sve mnogo konfuzno objašnjeno.

9. Уђеш тамо у исплате, па преко банкарске трансакције, укуцаш која је банка, рачун и износ и пошаљеш и то је то. Тако би требало, нисам ја подизао паре, али тако сам планирао. Сачекај неког ко има више искуства.

10. JA SE NISAM KLADJO VEĆ DVA MJESECA!!!( samo jednom, dva tiketa)
    Ne znam gdje ima na Petrovaradinu kladionica, a lijeno mi da prelazim most zbog klađenja.

11. To sam i gledao, ali tamo traži neki BIC i SWIFT-Code. Iskreno, nemam pojma šta je to.

Сачекај неког ко има више искуства.

Teško da ću dočekati. Raspitivao sam se na više mesta, ali cvrc. Nikad ništa.

12. Има нешто за сутра?

Šta 'oćeš! Igra se baš dosta toga i dobre su kvote.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje

Ајде неко за овај НБА, ко прати, нека баци тип, ако може одма'.

Džaba ti je to da igraš, veruj mi. To ti je k'o da igraš ruski rulet sa 3 metka u revolveru, samo što ovde imaš maaaaalo bolje šanse. :) Prodaju bre gore od bilo koga. Ne bih da te razočaram, ali taj Boston mi smrdi k'o američka demokratija. xD Gled'o sam ih protiv Indijane, momci nisu mogli da se POVEŽU! 'Nači, Pirs šutira trojke gore od mene koji nisam potrč'o pošteno već jedno 3 meseca, Rondo gubi lopte potpuno nerezonski jer se zaleti k'o magarac u kontri, odbrana nikakva, ali valjda su bar nešto od toga popravili, slepci jedni nikakvi. Kako su me tad prodali, jebote!

13. Gazimudo
    sampdorija livorno, gadjajte X, x/x, i tacne rezultate 1:1 i 2:2

Samo cu jedno reci, DOKTOR! U plusu sam 12 somova na ovo :):):)

Igrao sam sve u singlu, i sad mi krivo sto nisam na rezultate stavio vise,al jbg! i ovako nije lose!

Za vikend predlozi:

Mancester siti - totenhem 7+
    BOlton - Liverpul 1

14. Oće kurčinu da dobije Bolton. Ja nosim 7 dana Borisa Tadića na avataru, ako dobiju Ribokovci.

15. selenijum
    Ljubi Selena Gazimuda, iščupao si me danas :) MWA!!!! :*

Nadam se da sam se iskupio za ono kad sam te odgovorio od igranja velike cetvorke na jednom tiketu! :)

@ Dub

Nemoj brate tadica,nema goreg govneta xD
    Ma pazi,sve osim pobede liverpula je senzacija, al jos u sredu kad sam video taj par, u glavi mi je prosla pomisao da ce bolton da dobije.. Jbm li ga, svratic sutra u kladzu,pa kako mi dune inspiracija.. :)

16. Ja će Liverpul mećem sigurno.

17. aresanal - mančester junajted 2

18. Аталанта-Јуве 2
    Реал Сосиједад-Атлетико Мадрид 2
    Болтон-Ливерпул 2
    Дајте још једну до 1.5 на ово, ако може :)
    6.68

Србија-Немачка 1
    Пољска-Шведска 1
    Данска-Македонија 2
    Хемофарм-Крка 1
    17.28

Одиграћу и нешто за сутра.

19. Bravo Gazimudo!

Evo ja stigao sa rukometom! Ha! Jucer nisam hteo da postavljam , posto me poterao maler neki ne merem ubost' vise od 2 para, odigram Francuze manje golova pp, i Rvate celu manje i prodju...Ali padnem na NBA i Tipsu macku....nebitno..

Poland- Svedska... Necu vise da pricam kecina,ovo ono, posto svasta moze da se dogodi, ali mi je realno jedinica. Poljaci dobili Dance, dizu formu, Bilecki sije, Svedjani se mucili sa svima u onoj jadnoj grupi, tak' da... 1.85 je poklon kvotica.
    Srbija - keca patriJotski, dumru Svabe...
    Danska-Makedonija....najvece gubitnici i najvece iznenadjenje ovog EP...Igrajte manje golova prvo poluvreme, Makedonci ce igrati pod velikim gasom, imace podrsku sa tribina, ne znam koliko Danci veruju da mogu dalje..Mozda da se pokusa i dvojka sa hendikepom...

Od fudbala ima trista cuda, znam samo da igram Liverpul dvojku na mrtvi Bolton, pa nek' padne...Ne bih stavio pare na Klasnica pa da me jebe soko...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.