Кладионица

1. Je l' znao neko od vas za Sedan-Monaco 1-x?
    Kod mene se pola grada oparilo :)

2. a ti ne pricas :D

EDIT: Videh juce nekog lika stavio 1500e na Borac cacak, reko buriju....izgleda da je namesteno bilo

3. Ja prvi put u zivotu da dva puta zaredom da dobijem, doduse nisu neke pare. Danas mi govna ne dadose da odigram kombinaciju borac 1&0-2, pa je koeficijent oko 8.

4. a ti ne pricas :D

Nisam ni ja znao,tek u 8 kad sam krenuo u grad saznao,i zakasnio da uplatim.
    A bili mi kupili dojavu po danu,nas desetorica po 3 eura.Blokirana utakmica bila u svakoj kladzi,a nije ni dosla kako treba. xD

5. jebes to sto zna pola grada, ako je namestena, ogranicen je i broj uplata od tog sto je namestio...

6. иии, ал' сте замрли овде. слабо данас, нико се не курчи, а?
    ПАЈСАД!
    http://www.flashscore.com/match/YoD4RvNA/#match-summary
    0:24!!

7. Ja mislio neka greska na teletekstu :)

8. Evo istekao mi ban pa da se javim.. Skocio sam na onom dobetu na 25e.. Ubo totenhem 4-6, psg sa hendikepom, ubo juce cibonu i bragu i diglo se polako.. za nocas stavio na kliperse i bulse neku sicu cisto da profitiram u toku noci..

9. Ajax 3+ .. .Totenhem 3+ ... Anderlekt 1.... Real 3+ Kvota 4 :)
    Uplata 10 isplata 40 .. Ćao zdravo

10. Hajde Gazimudo, ponedeljak je izuzetan dan za dobitke.
    Reci mi tri para, a da im ukupna kvota ne bude ispod 50.
    Evo mog mišljenja, a vi recite ima li smisla ovo uplatiti, recimo 200 din:
    Iglsi-Ajndhoven-2GG (2.80)
    Sparta-Den Boš-2GG (2.65)
    Nant-Avr-1 (2.00)
    ?

11. Ljakse,meni samo pada na pamet Galatasaraj dvojka,al i to ce da zajebe verovatno..
    Ponedeljak je bulja dan za kladionicu..

12. Mogao bi Arsenal večeras da dobije?

13. OD mene 3duple sanse na 200din,pa sta bude:

Birmingem 1X @ 1.95
    Arsenal X2 @ 1.7
    Benfika X2 @ 2

A ko voli basket nek pokusa Cibonu keca. Ovo im je poslednja sansa da stignu do final 4.. @ 1.85

14. Pa kolika je kvota? Nije više od 1.8

15. Evo editovao sam post,i napisao sve kvote, i da dodam jos jedan par za sve sladokusce:

Evian - Marsej 1/2 @28

16. Eee, može to, Gazimudo, dobra fora skroz. Inače, ubeđen sam da će večeras Arsenal - Milan da bude x, ne znam zašto.

17. Kad god dodje Arsenal da igra nemam blage šta da odigram,ne bitno sa kime igra...Za sada sam na tiket stavio Hull Leeds 1 kvota 2.00 i nzm šta još da odigram.A pre neki dan kakav me je tiket prodao za 10000 jaoj ono najteže Leverkusen Bayern 1 mi je prošlo i padnem na jednu utakmicu, nisam znao to veče šta da radim.....

18. Šta mislite za Arsenal Milan iz 1-2 ili iz x-2 ?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.