Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7263274-965
Први тикет:
Евертон х
Звезда 1-1 и 3+
Олимпијакос хен 2
Сент Труден гг3+
Други:
Ливерпул 2
Кардиф 1
Сплит 1-1
Андерлехт 1
Челзи гг
Реал 2
Е да, Олимпија-Марибор х долази.
E, jebiga, buraz, nisam znao da si igr'o, ja igr'o x p.p. na jednom i na drugom x kraj. To bre Sparta Praha!
Šta ima veze, prođi bar ti, kad nisam ja.
jebo me dobet u prkno.
mozes da podignes pare kad dodjes do 100, ali ne mozes da dodjes do 100 jer ti na 50 lupe blokadu i dok ne uplatis jos 50 ne mere duzmes pare.
JEPTE SE JEVREJI, NE DAM PARE!
Znači dobet peder. Dobro je pa sam zaboravila na njih i nije mi se dalo puno igrati.
FAK JEA, IŠČUPA ME ZVEZDANA!
Oho, ipak nije 3 za 3 Hihon - Mallorka.
Gazimudo, svaka čast na tačnom rezultatu za Zvezdu!
Evo šta je periferijsko govedo: dobije neku siću i odma' umisli kako će ga tako srati 100 godina! Pu bre jebote, koja tuga. E, da, PUŠI KURAC ZENITU, UFATIŠ ME ZA KITU.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-3030296-965
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-4402259-965
Bravo Sele za Zvezdu, ja nisam im'o muda da stavljam 1, mislio da će doći x. Bravo ja.
A jebiga za Hihon.
Makar picim duplu sansu 12 za 6 meseci, to nece sjebati.
Danas skolski za 60 dinara(im'o sam vise, al' uzeh i koka kolu tetralol)
Uplati mi neki cica preko kartice, on mi dodao PSV, Liteks, Poljake i Monpelje(dobro da me je i Celzi sjebao, da ne krivim samo njega):
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1572-2869623-965
Griffine, dosta više sa ovim iksevima!
Ajde što si prošli put ubo (da ne kažem uboo) Kotbus - Dizeldorf. Svaka čast na tome, ali misliš da možeš tako stalno? Pusti to, ne preteruj sa iksevima. Vidiš kako si se ovaj put zajebao.
Jel moguce da se onakva utakmica odigrala u valensiji? Ja jos uvek ne verujem...
Ma za taj Kotbus i Dizeldorf me je opasno ukenjalo, ali evo ti, Čelsi je imao nerešen rezultat do pred kraj, Zvezdu sam pretpostavio da neće dati gol u prvom poluvremenu, ali mi je ipak drago što jesu, iako su me i oni sjebali, a za Bajern se ispostavilo da sam u pravu i da Nemci, kao i mnogi drugi, prodaju te kup utakmice. Koliko je ovih dana bilo ikseva na tim kup utakmicama, samo pogledaj. Ali Monpelje je kobjasnijo skroz! Ljudi 'ladno pukoše na kraju. A igr'o sam recimo danas 1 na Hihon jer slepcima treba za opstanak i dobri su kod kuće, a Majorka definitivno slabije igra u gostima nego kod kuće i opet pukoše. Ma blesavi rezultati skroz. Liverpul isto ne bih iskomentarisao. A ne znam koji mi jebeni kurac bi da igram na Zenit duplu šansu kad su ih ovi nakantali u prvoj tekmi 1-5 jebote! Stvarno sam ponekad stravičan slepac. Valjda sam mislio da će biti x. Propast.
Ma za taj Kotbus i Dizeldorf me je opasno ukenjalo
Jeste, ali to je bio jedini x na tiketu, i prošao si. A sad si počeo da igraš samo x-eve, na celom tiketu... Kontroliši se malo.
Hm, kontrola, se to maže na 'leba? :) Ma brate, nije u tome problem što sam ja igrao dosta ikseva. Igrao sam ih dosta samo na ovom sistemu, a na ovom gde me je oborio šuntavi Zenit nemam nijedan čist iks i opet sam pao. Problem je u tome što sam mislio da ću odmah sutradan pošto sam dobio da opet dobijem. Mislim, dešava se i to, naravno, ali za tako nešto moraš da imaš mnogo sreće.
Nasao sam jebeni recept kako da se ne nerviram. Kad igra neko za koga navijam, u kladzi cu odigram protiv njega. Pa ako dobija bice mi drago,a ako pukne, bice mi jos draze :D
Zvezdana mi izvukla dan, i sto je jos jace , kvota na 2:0 je bila 11 , a na 2:1 8.5 tako da mi je upalo maximalno.
Malo me razocarali real koji jedva uturio jedan viljarealu,al jbg, bitno je da je dan u plusu.
Jedan tiket sam puk'o na Valenciju, drugi na Real, a treci ma Hihon. Los dan, da losiji ne pamtim.
Ostade mi jos malo para na onom racunu u Mozzartu, moracu da igram pametno... Svaka pomoc bi mi dobrodosla. :)
Ја Џанкију да честитам за Олимпијакос.
Gazimudo, svaka čast na tačnom rezultatu za Zvezdu!
Hvala ljakse. Al od onih tipova koje sam ostavio doslo 3 od 6. Real mi ubedljivo najvece razocarenje.