Кладионица

1. па нисам ти тражио да насликаш, него да сликаш, фотографишеш, што ти треба толико времена?

вечерас хендикеп победа на шпанце, 4-6 на бетис и мислим се о хендикеп двојци на египат.

2. Betis 1
    Levadiakos X
    Sautempton X
    22 kvota
    220 dobitak

3. Angers odlozen ladno.

4. Džanki slikao štampačem u kladži. lolo

5. Можда се бој'о да ћемо, ако направи слике бољег квалитета, приметити трагове свршотине. хехе

6. Prošao mi onaj tiket sa Gigsom i Lampardom. Kvota 1 jer Gigs nije igrao, a Lampardov gol iz penala prošao, tako da sam uzeo 500 iz zajebancije.

7. http://oi46.tinypic.com/einko6.jpg
    Danas na kafi nabrzaka mlatnuo
    Baguje nešto sajt kladionice pa sam slikao ovako

XMaster :)

8. Jel ima neko neki predlog za danas?

edit: Odigrati francuski kup danas. MUST.

9. Odigrati francuski kup danas. MUST.

Beži od kupova k'o djavo od krsta.

10. U tim kupovima često budu goleade. A kvote na 4+ nisu zanemarljive, čak možeš probati i 5+ u sistemu. Npr 3 od 5. Ne ispadne loš minimalni dobitak.

11. Ovo mi izgleda kao saradnja. Ako nije slucajnost, trebala bi dvojka 4.9

Brackley - Gloucester City

12. Acokg, jel isprati? :) Ako jesi, uzeli smo 3500, bolji mali plus nego nikakav :D ...

A NA DRUGI TIKET ME OBORI SAKRAMENTO ZA 37000!!!!

13. ja odigrao u mozz posle 300 godina:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3767527-1051

Na 200 kinti, izlaz od 150 do 8000

14. Za danas zanimljivo:

Vareze - Bresa 3+ , dobra kvota, preko 2.
    Brendford - Lejton 1 , oko 1.7
    Galtasaraj - Ulm preko 156,5 (obavezno!)
    Aldersot 3+

15. ajde pratim taj galatasaraj, i dodacu eto serenu + gemove, sardija + gemove,....nema nista vise pametno danas

16. Nestalo mi para moram da se šlihtam kevi za još da odigram nešto danas...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.