U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Од мене само могу да кажем Хамбургер Аугзбург 1. 1.87 квота у меридијану, у моцарту 1.8
то је за сутра предлог
DANAS TIKET
Dajte još predloga pa ko stavi,stavicu u ofaj post.
Gazimudo, ovaj prvi par ti je odlican. +1
Zvezda posle 3 za redom lose partije ( Krka, Cibona, Siroki ) mora da pokaze da je glavni favorit za osvajanje lige i odigra maksimalno ozbiljno. Buducnost je timski mnogo jaka ekipa i svakako ce odigrati dosta pozrtvovano, ali ipak je Zvezda individualno mnogo, mnogo jaca i igra pred svojim navijacima, tako da u ovom mecu sve od nje zavisi.
Glavni igrac Buducnosti je Aleksa Popovic, i njega bi trebalo izmoriti u odbrani do maksimuma. Ako ga ogranice na mali broj poena, ne vidim ko bi mogao da napravi problem.
EVO NBA ZA DANAS
Denver-Memfis 1
Dalas-Klivlend 1
Ko ima vecu kintu kvota je oko 2 u ovo sam poprilicno siguran.
................................................................................................
Hjuston-Minesota h2 i Golden State-Cikago h2 @ 3,42
Bravo deranje. Lepo te je krenulo.
Ja juce na nagovor druga stavio 1000 na Indiana 1&-. Kaze on, ovo ti je sigurno, mogu zivot da stavim na to. Sad sam totalno dekintiran.
dajte nesto 2 kvota ukupno
Hoću prvo 150 autora koji me prate i 200 pluseva pa stavljam kvotu 2, sigurnost 95%, ja igrao na veliki ulog, domaćinima ne brani golman već fizioterapeut.
Јуче седим у Политици и пишем следећи тикет:
Волфсбург х
Брно х
Оломуц 1
Вехен 1
Авр 1
Унион Берлин 1
Одем у кладионицу, оставим задња два пара и одиграм неке голове и Славен кеца. Тај тикет паднем на две, а овај бих изашао. Тужан сам.
Сад сам мето:
Стоук 1
Ливерпул 2
Сосиједад х
Дортмунд у хендикепу
и Емполи 1
Избацио сам Шалке у задњем моменту.
Everton- Siti 2
Svonsi-Arsenal gg3+
Katanija-Udineze 1
Bajer-Bajern 2
Bastia- Lion 2
Ne mora sve u jedan tiket ali su kvote solidne.
makaron stavi ili cemo svi sa tema minuse da ti polupamo ololol
a oni znali da ce da im se povrede oba golmana pa registrovali i farmaceuta na pocetku sezone :D
ili si mislio na leverkusen, oni su svi farmaceuti :D
odigrah partizan, zvezda, celtic 0-2, i fejzov za 400
Tiket za duplanje
Partizan 2
Ulm 1
Galata 2
Kvota 2,1 cini mi se
i jedan singl ako neko igra preko neta..pocinje za 20 min
Beck - Brown 2 2.50
Lids - Hadersfild bi trebalo da bude kecina!
Lids sije gajbi,seici ih verovatno hoce u Premijer lizi..
Moz se proba i tim1 2+, a moze i kombo 1&tim1 2+. Odlicne su kvote na sve ponaosob.
Moji predlozi:
Katanija - Udineze 2-3
Everton - Šiti 2-4 (bolja varijanta 3-4)
VILA - QPR x2 (QPR se bori za opstanak)
Optimistična dvojka na Liverpul (moj iskren predlog: golovi, tipa 2-4)
Stouk - WBA x (0-2, zavisi kolika vam kvota treba)
Hofenhajm - Majnc x (2-3)
Bastija - Lion x2 (PRESMEŠNA KVOTA 1.30)
Briž - Lirs 1
Gent - Anderleht gg3+
Lil - Evian 1&2-3
Rems - Ren 2
Sošo - Valensijen x
Kako ću danas dobro da razmislim šta ću da stavim na jedan sigurica tiket, a ima lepih tekmi... :D
SKK? Koji par? Seltik? Ne secam se da sam za neku tekmu rekao 0-2
Hvala Deranje,prodjoh sinoc
Elem,
Everton-Siti gg3+
Sautempton-Liverpul 2
PSV-Roda 1-1
Da se proba i dublic:
Aston Vila - QPR X2 (moze i cista dvojka ako neko juri vece kvote)
Farmaceuti - Bavarci 1X (moze i cist X, da ga jebem ne moze ni bajern sve pobedjivati do kraja)
I da, veoma zanimljiva je tekma Svonsi - Arsenal. U prethodna 3 susreta (sva tri ove sezone) dolazila je kisa golova. Ocigledno da vole da igraju jedni protiv drugih. Ako budem raspolozen, mozda munem ovde 7+, nije bilo kod engleza dugo 7+, mozda je red sad!
Par Fajferta
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1618-8808121-1066
@Papet i Mita Nije lose
Izbacujem malo kasnije NBA za zajednicki a i ovako :)
deranje krenulo te :))
Gazimudo ti rece NG, to je nema golova jelte? ili sam ja omasio nesto? ili je to bese jedan tim ne daje gol, sacam se setio, uglavnom 0-2 sam igrao :D
Ajde deranje, izbacuj to dispratimo :D