Кладионица

1. Ja bih uzeo pare da sam igrao na Apolon, Aragon i Radnicki...al neka, ja kad pauziram to prodje...ebote...necu ni ovaj nba da odigram, da vidim dal cu da sacuvam 400 kinte, il da se pojedem sto nisam odigrao minesotu, sakramento, i indijanu.,..

2. Ne znam dal cu ustati pre 12, tako da...

Joventut - Zaragoza 1 1.60 moguca saradnja.. a moze i H1 (3.5)...Joventut vise od 77.5...sta ocete..a od predloga..
    Peristeri - Kavala 1 1.80 isto saradnja, mada pitanje ko ce uzeti ovde...obe ekipe su u jebenom dnu tabele..

Bremerhaven - Trier manje od 150.5 1.85
    Antalya Bsb. - Besiktas manje od 156.5 1.85

..a od NBA

New York - Boston 1 1.40 poklon, natrpace ih NY...
    Chicago - Detroit +185.5 1.85 Cikago uso u seriju pluseva, moze da se proba..

3. Haha brate aj da kažeš da si igrao 0-2 pa da je bilo 1:2, ali kad odigraš x pa dođe 1:2, ne možeš to tako gledati.

4. Nisam danas isao u kladionicu i po navici pogledam rezultate kacam dosao kuci i imam sta da vidim...
    http://www.rezultati.com/utakmica/lC58ZMYa/#detalji-utakmice
    Jebem ti zeno majku.

5. Milvoki- Oklahoma 2
    Finiks- Indiana 2
    Atlanta- Orlando 1
    Sakramento- Lejkersi up <215.5
    Juta- Bruklin up >191.5
    Filadelfija- Šarlot 1
    Dalas- Čikago up >191.5
    Golden Stejt- Portland 1

Ne znam dal' je neko ispratio, Al Bandit bio od velike pomoći. Takoreći, pogodih sve. A ja ovo nisam igrao al' sam dobio pare na sledećem:

Stutgart- Borusija D. 2 i 3+
    Inter- Juventus 2
    Bajern- Hamburg DW1
    Finiks- Indijana 2 i up >187.5
    Milvoki- Oklahoma 2 :D

6. Јеботе, ја играо Гројтер-Ајнтрахт 2 и Краснодар-Анжи 2 а ова у кладионици ми куцала 3+ грешком. Тек сад провалих.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-1358371-1070

7. Nocas San Antonio-Miami H1 1,5 @1,85
    New York-Boston doh 3,5 @ 1,6 ili kec
    Ziceri

8. Čikago- Detroit 1 & up >186.5 2.15

Mislim da bi ovo trebalo da uđe bez problema.

9. il da se pojedem sto nisam odigrao minesotu, sakramento, i indijanu.,..

Dobro si odlučio. :D

10. I ladno sam oba pao na po 1 par.

http://upload.slike.com/slike/VWjC.png
    http://upload.slike.com/slike/TyFOe.png

Za danas imam bombetinu:

Grojter - Ajntraht 5+ 8.5, a mislim da cu da singliram za 30 kinti i 7+50.0

EDIT: Kurac, ne mogu u mozzartu single za 30.. ubacicu neku kvotu 1.01

11. A od ovih malo verovatnijih:

Marej(-4.5) - Ferer HG2 1.9

Kontam da bi mogao Ferer da mu uzme set,a i valjda sve ukupno nece biti 5 gemova razlike. Cak i ako pukne 6:4, 6:4 prolazan je tip.

Olimpijakos - Paok X2 2.1

Zvezda - Partizan u grckoj, da ga jebem, tu se forma ne vazi i tako te price. Dupla sansa na X2 je 2.1, dobra kvota. A i kontam da ce olimpijakos igrati opustenije jer su prakticno vec sampioni.

Brose(-37.5) - Giesen H2 1.85

Nemam analizu,al ne znam koji moron ce da igra da ce neki tim dobiti sa barem 38 razlike!

12. EDIT: Kurac, ne mogu u mozzartu single za 30.. ubacicu neku kvotu 1.01

Pajsad kate ta obori..
    PU PU

13. EDIT: Kurac, ne mogu u mozzartu single za 30.. ubacicu neku kvotu 1.01

Kad si se vratio Mozartu? :)

14. Mene nervira što nemaju košarkaške kombinacije u mozzart-u...

15. Lijepo, dao si sve vece kvote...

Mislim da MURRAY osvaja Majami, ipak ga Ferrer nije nikad dobio na betonu. Kvota 1,40 u super tipu.

Uz to, Marej bi pobjedom postao no.2, preskočio bi Federera, dok i Ferer je već ovim plasmanom u finale obezbijedio skok na 4.mjesto preko Rafe.

Brose(-37.5) - Giesen H2 1.85

wow je l' moguće tolika prednost se daje?

16. Zeznuti su ovoliko veliki hendikepi...

17. @ Deranje
    Kad god sam igrao kontrahendikep od preko 30 poena, nikad nisam pao. Jebote, jesu bolji,al nisu bogalji. Pa ni PAO ni Olimpijakos vise nikog ne dobijaju sa 40 razlike.

@medvjedic
    Verujem i ja da osvaja,al ne verujem da ce biti glat, a ako nekim slucajem ferrer uzme set, to je prakticno dobitan tip jer je po meni skoro nemoguce da marej dobije set sa 6:0 ili 6:1.

@sale
    Jezik pregrizao :)

@pappet
    Vratio sam se mozzartu od kako su poboljsali kvote. Evo zadnjih sedam dana gledam uporedo Balkan i Mozzart. Svaki put je za SVAKU utakmicu bila bolja kvota u mozz.
    Evo sad je 7+ na grojter u mozzartu 50 a u BB 34. na 5+ je u mozz 8.5 u balkanu 7.3
    Nije to mala razlika. Cak su i juce bile bolje kvote za pp1+ i dp1+

18. Kvote vise odvrate od onih parova koje bi igrao i koji bi realno dosli, nego sto te usmeravaju, a kad pogledas 38 razlike O.o, pa da igraju pioniri

19. Haha, u mozartu hendikep na ove 38,5!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.