Ja bih uzeo pare da sam igrao na Apolon, Aragon i Radnicki...al neka, ja kad pauziram to prodje...ebote...necu ni ovaj nba da odigram, da vidim dal cu da sacuvam 400 kinte, il da se pojedem sto nisam odigrao minesotu, sakramento, i indijanu.,..
Joventut - Zaragoza 1 1.60 moguca saradnja.. a moze i H1 (3.5)...Joventut vise od 77.5...sta ocete..a od predloga..
Peristeri - Kavala 1 1.80 isto saradnja, mada pitanje ko ce uzeti ovde...obe ekipe su u jebenom dnu tabele..
Bremerhaven - Trier manje od 150.5 1.85 Antalya Bsb. - Besiktas manje od 156.5 1.85
..a od NBA
New York - Boston 1 1.40 poklon, natrpace ih NY...
Chicago - Detroit +185.5 1.85 Cikago uso u seriju pluseva, moze da se proba..
Zvezda - Partizan u grckoj, da ga jebem, tu se forma ne vazi i tako te price. Dupla sansa na X2 je 2.1, dobra kvota. A i kontam da ce olimpijakos igrati opustenije jer su prakticno vec sampioni.
@ Deranje
Kad god sam igrao kontrahendikep od preko 30 poena, nikad nisam pao. Jebote, jesu bolji,al nisu bogalji. Pa ni PAO ni Olimpijakos vise nikog ne dobijaju sa 40 razlike.
@medvjedic
Verujem i ja da osvaja,al ne verujem da ce biti glat, a ako nekim slucajem ferrer uzme set, to je prakticno dobitan tip jer je po meni skoro nemoguce da marej dobije set sa 6:0 ili 6:1.
@sale
Jezik pregrizao :)
@pappet
Vratio sam se mozzartu od kako su poboljsali kvote. Evo zadnjih sedam dana gledam uporedo Balkan i Mozzart. Svaki put je za SVAKU utakmicu bila bolja kvota u mozz.
Evo sad je 7+ na grojter u mozzartu 50 a u BB 34. na 5+ je u mozz 8.5 u balkanu 7.3
Nije to mala razlika. Cak su i juce bile bolje kvote za pp1+ i dp1+
Ja bih uzeo pare da sam igrao na Apolon, Aragon i Radnicki...al neka, ja kad pauziram to prodje...ebote...necu ni ovaj nba da odigram, da vidim dal cu da sacuvam 400 kinte, il da se pojedem sto nisam odigrao minesotu, sakramento, i indijanu.,..
Ne znam dal cu ustati pre 12, tako da...
Joventut - Zaragoza 1 1.60 moguca saradnja.. a moze i H1 (3.5)...Joventut vise od 77.5...sta ocete..a od predloga..
Peristeri - Kavala 1 1.80 isto saradnja, mada pitanje ko ce uzeti ovde...obe ekipe su u jebenom dnu tabele..
Bremerhaven - Trier manje od 150.5 1.85
Antalya Bsb. - Besiktas manje od 156.5 1.85
..a od NBA
New York - Boston 1 1.40 poklon, natrpace ih NY...
Chicago - Detroit +185.5 1.85 Cikago uso u seriju pluseva, moze da se proba..
I treći vikend za redom, za jedan gol...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1164-1392707-1070
Haha brate aj da kažeš da si igrao 0-2 pa da je bilo 1:2, ali kad odigraš x pa dođe 1:2, ne možeš to tako gledati.
Nisam danas isao u kladionicu i po navici pogledam rezultate kacam dosao kuci i imam sta da vidim...
http://www.rezultati.com/utakmica/lC58ZMYa/#detalji-utakmice
Jebem ti zeno majku.
Finiks- Indiana 2
Atlanta- Orlando 1
Sakramento- Lejkersi up <215.5
Juta- Bruklin up >191.5
Filadelfija- Šarlot 1
Dalas- Čikago up >191.5
Golden Stejt- Portland 1
Ne znam dal' je neko ispratio, Al Bandit bio od velike pomoći. Takoreći, pogodih sve. A ja ovo nisam igrao al' sam dobio pare na sledećem:
Stutgart- Borusija D. 2 i 3+
Inter- Juventus 2
Bajern- Hamburg DW1
Finiks- Indijana 2 i up >187.5
Milvoki- Oklahoma 2 :D
Јеботе, ја играо Гројтер-Ајнтрахт 2 и Краснодар-Анжи 2 а ова у кладионици ми куцала 3+ грешком. Тек сад провалих.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-1358371-1070
Nocas San Antonio-Miami H1 1,5 @1,85
New York-Boston doh 3,5 @ 1,6 ili kec
Ziceri
Čikago- Detroit 1 & up >186.5 2.15
Mislim da bi ovo trebalo da uđe bez problema.
Dobro si odlučio. :D
I ladno sam oba pao na po 1 par.
http://upload.slike.com/slike/VWjC.png
http://upload.slike.com/slike/TyFOe.png
Za danas imam bombetinu:
Grojter - Ajntraht 5+ 8.5, a mislim da cu da singliram za 30 kinti i 7+50.0
EDIT: Kurac, ne mogu u mozzartu single za 30.. ubacicu neku kvotu 1.01
A od ovih malo verovatnijih:
Marej(-4.5) - Ferer HG2 1.9
Kontam da bi mogao Ferer da mu uzme set,a i valjda sve ukupno nece biti 5 gemova razlike. Cak i ako pukne 6:4, 6:4 prolazan je tip.
Olimpijakos - Paok X2 2.1
Zvezda - Partizan u grckoj, da ga jebem, tu se forma ne vazi i tako te price. Dupla sansa na X2 je 2.1, dobra kvota. A i kontam da ce olimpijakos igrati opustenije jer su prakticno vec sampioni.
Brose(-37.5) - Giesen H2 1.85
Nemam analizu,al ne znam koji moron ce da igra da ce neki tim dobiti sa barem 38 razlike!
Pajsad kate ta obori..
PU PU
Kad si se vratio Mozartu? :)
Mene nervira što nemaju košarkaške kombinacije u mozzart-u...
Lijepo, dao si sve vece kvote...
Mislim da MURRAY osvaja Majami, ipak ga Ferrer nije nikad dobio na betonu. Kvota 1,40 u super tipu.
Uz to, Marej bi pobjedom postao no.2, preskočio bi Federera, dok i Ferer je već ovim plasmanom u finale obezbijedio skok na 4.mjesto preko Rafe.
wow je l' moguće tolika prednost se daje?
Zeznuti su ovoliko veliki hendikepi...
@ Deranje
Kad god sam igrao kontrahendikep od preko 30 poena, nikad nisam pao. Jebote, jesu bolji,al nisu bogalji. Pa ni PAO ni Olimpijakos vise nikog ne dobijaju sa 40 razlike.
@medvjedic
Verujem i ja da osvaja,al ne verujem da ce biti glat, a ako nekim slucajem ferrer uzme set, to je prakticno dobitan tip jer je po meni skoro nemoguce da marej dobije set sa 6:0 ili 6:1.
@sale
Jezik pregrizao :)
@pappet
Vratio sam se mozzartu od kako su poboljsali kvote. Evo zadnjih sedam dana gledam uporedo Balkan i Mozzart. Svaki put je za SVAKU utakmicu bila bolja kvota u mozz.
Evo sad je 7+ na grojter u mozzartu 50 a u BB 34. na 5+ je u mozz 8.5 u balkanu 7.3
Nije to mala razlika. Cak su i juce bile bolje kvote za pp1+ i dp1+
Kvote vise odvrate od onih parova koje bi igrao i koji bi realno dosli, nego sto te usmeravaju, a kad pogledas 38 razlike O.o, pa da igraju pioniri
Haha, u mozartu hendikep na ove 38,5!