U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
regenzburg - babelzberg sam ukn'o dvojku, kvota 3.5... nije nemoguće da prođe.
još ću večeras nešto za LŠ, i dosta.
Dzanke odgovorio sam ti.
Aleksandarkg,sad sam tek video tvoju poruku,i odgovorio sam ti. :D
Ниси...погледај опет
Sad jesam. xD
Ja danas igram Inter 2,i Inter prolazi dalje.Boli me kurac bas,kvota 4,pa kad cu da igram ako necu sad.
А шта са овим Хистоном?
Leon - Gremio 2t2+
Colo Colo - Santos gg3+
Ipswich - Watford gg
Rochdale - Notts County 2t2+
Shefild - Piter. gg
Oxford - Stevenage gg
Inverness - Seltik x-2
Burnley - Coventry x-1
Aberdeen - St. Mirren 0-1
E ljudi.. izvinte na offtopicu,al sta je sa posterima? Od sinoc do sad niej izaslo mozda 20 novih,a sad sam napravio jedan i nema ga nigde,iako nisam prekrsio pravila? :S
џанки, пусти хистон, пола нета прича о њему, не јебем ја то ни 2%.
моји за вечерас:
Бајерн 1-х (даље иде бајерн)
квота: 186
једноставно, и манчестер и интер морају да нападну, верујем у контре марсеја и бајерна, у томе су најбољи, после неки притисак интера и манчестера, уваљају по гол, и док пробају још један - троструки звиждук и мрште, ја добар трин'ес' 'иљада.
Ја пустио Шефилд Венздија
и Данфермлајна за 50 евра
Gazimudo, PVT
pre 36 minuta
Aj slikaj taj tiket, i okaci sliku, ako si uplatio 50e, ja ti na tvom racunu (ako imas) uplacujem 100e sutra popodne, ili saljem ti.
Junajted prima 1+
Junajted prima 2+
Aleksandarkg
Bravo za tiket.. u potpunosti se slazem. I drzim ti palceve da udje.
A što ne verujete Đankiju da igra muški?
Pa kad će ako neće u tim godinama. :))
Zašto ne vjerujete u Histon? Rekoh da nije dojava, opšta statistika, eto meni nije niko dojavio a stavio sam dvojku na tiket.
Sheffield Wed 1 - 3 Peterborough
Опа Џанки, нема ужина наредна два месеца.
Džanki, savet za tebe, ako igraš jako, trudi se da pogodiš.
Lolololo!
Ja smem i nogu da odsecem ukoliko dostavi sliku o uplati tih meceva. On sliku tiketa ja nogE!