Кладионица

1. Jebali me i Fener i Preldzic!

2. Xexe, odigram sinoc Indianu h1 dodje, Bruklin h2 dodje i odigram Hjuston 1 sa soma, dobitak 6000 vode na poluvremenu 15 komada, i u onda u drugom poluvremenu ubace 19 poena, celo drugo poluvreme ubace jebenih 19 poena :) Bilo je oko pola 5 jutri, sa osmehom rekoh MOCARTE jebacu te jako i legoh da spavam.

GS 2
    BOS H1

3. Pa morala je i oklahoma mene da ispostuje nekad

4. Zna li neko zašto je u Mocartu kvota na Romu sa 1.18 skočila na 1.60?
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1420-2095636-1154

5. Jer su idioti, kuću stavljajte na 1 i 3+

6. Rekoh ja. Poluvrijeme 3 0.

Edit : ipak 2 0

7. posle 2 nedelje odoh da pogledam tekme i upatim siti 1i3+ real 2 seltik 1 i njukasl x2 sa 500 din uzmem 1500
    odlican dan za kladjenje samo nisam vise nista igrao ,ali ne treba biti halapljiv

za ostatak daan preporucujem juve 1i 3+ i sporting 2 i 2-3

8. WBA - Everton 2p2
    Kjevo - Parma 1X
    Katanija - Fiorentina 1X
    Hetafe - Sosjedad X2
    Sošo - Monpelje 2

9. Kako nam ga je Liverpul krn'o u bulju kolektivno. Drugi dan na jednu tekmu.

10. Danas na Aston Vilu granica bila 1.5, ja izneverovao kad sam video. A kvota 1,6

11. udineze-lacio 1:0 na poluvremenu.udine vode iz penala.poznajuci 2 tima,mislim da ne bi bilo veliko iznenadjenje da lacio dobije na kraju

12. Ko ima neki kockarski tiket moze da pokusa

Katanija - Fiorentina 1 @3.7

Poslednjih 8 duela lici na saradnju. Sad bi trebao kec, al posto su one jdve sezone odigrali 4 za 4, mozda dodje i X. Tako da je 1X na kvotu skoro 1.8 odlicna prilika.

Labudjani mi smrde na X. Totenhem se jeste popravio od kad su oterali AVB, ali domaci teren svonsija je ipak bitan faktor ovde. Mozda da se proba i tacan rez 1:1.

Celzi ce dobiti Mancestera, a moze da se proba i Sigurna pobeda, posto ne igraju ni Runi ni Van Persi, ostaje samo Velbek a mislim da u Celziju nisu toliko retardirani da im on da gol. Kvota odlicna i na keca @1.7, a za SP1 je 3.1
    Ja sam stavio na mom tim1 3+, posto mislim da ce Murinjo malo da se sveti Jedinstvu sto ga je mucio onih godina.

Zvezda igra sa Olimpijom, Katic se vraca u formu, granica 10.5 cini mi se. Prebacice to Rasko, nije Olimpija nista spec na centru.

Monako igra sa ovim Tuluzom. nemam pojma kakvi su,al mislim da bi danas Monako mogao da ih opere fazon 1:4, 2:3, 1:3 ili tako nesto. Osecaj , nista vise

Suma sumarum, evo mojih pa kome se sta svidi nek prepise:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-9591491-1154
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8199297-1154

13. Katanija - Fiorentina 1 @3.7

Celzi ce dobiti Mancestera, a moze da se proba i Sigurna pobeda

Odlični predlozi

EDIT: Ja bih dodao Milan 3+ bez problema i Atalantu 1 a za veću kvotu može i X-1 mada mi je od svega najsigurnija 2p2

14. Sanitarni čvor
    udineze-lacio 1:0 na poluvremenu.udine vode iz penala.poznajuci 2 tima,mislim da ne bi bilo veliko iznenadjenje da lacio dobije na kraju

SUNCE TI jos gubili 2:1 i crveni karton AU

15. Atalanta je cist kec, i pogresim ja sifru, i tako ona meni otkuca bolonja napoli 1 , smor

16. Laciju prva pobjeda u gostima, a ja bezmud nisam smio igrati dvojku, dvoumio se nešto, pu!

17. Vidim statistiku swansea 8 suteva , totnam nijedan i bas tad daju gol pu jebem ti

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.