Кладионица

1. ne ti uplati 22 centa, pa kad dobijes onda meni uplatis 10...

2. Već sam uplatila na fudbal :3
    Ti ćeš dobiješ od dobitka. Računaj da ću tokom primopredaje novca unajmiti telohranitelje da me ne zajebeš pa otmeš i tih 12 centi što će ostati.

3. Arsenal 1&gg
    Kardif X
    Hamburg 2-2
    Derby 1

4. Novi Pazar - Partizan

Partizan nikad nije pobedio dole. Stadion rasprodat, kaze da domaci spremaju neku koreografiju, nalozio se i narod a bogme i Novi Pazar. Jutros se na treningu Partizana povredio Danko Lazovic koji je sigurno najbolji napadac u timu, tako da ce Partizan verovatno igrati samo sa Skuleticem napred.
    Na pripremama Partizan odigrao vrhunsku odbranu, i primio samo 1 gol i to od Sahtjora. Ocekujem tvrdu utakmicu sa malo golova. Moji predlozi su:
    1X @2.4 ( mada moze i opusteno da se odigra ppX v kiX )
    0-2 @1.8

5. Arsenal H1
    Selta kec
    Manča dvojka
    Siti kec i trip lus
    Real kec i pp2+
    soton 2
    Roma 2 i t2 2+

6. juče sam uzeo pare na biatlon i ski skokove hahaha, jebote, iz očaja uvek se nađe način

večeras Al Džeferson bi trebalo manje poena, i Minesota 2, GSW 1 i WAS 1, Džef Grin više poena

7. Jeb'o me Dortmund da me jeb'o. A danas jebeni Junajted na brda jakoj kvoti, ali kakve sam kurčeve sreće, tačno bi bio iks kad bih to singlirao. A samo da sam malo razmišljao da im puca kurac da se sad cimaju oko jebenog Hamburga i da imaju jedan od najvažnijih mečeva u sezoni - gostovanje Zenitu. Ali ne. Čujem ja da je van der Vart povređen i odma' glavom bez obzira 2 na Dortmund. Aukurac.

8. I mene Dortmunže naguzi.

9. Herenven 1-1
    Barsa B 2

10. Ahaha ovaj dortmund primio gol iz slobodnjaka sa 40 metara.

11. nekom logikom bi i volsburg trebalo igrati na golove,volsberger-austria bec 3+.

12. Цепа нам чмарић Хамбург. Елем, јел може сутра Норич - Тотенхем 2, све ми говори у прилог певцима, а квота дивна, 2.05.

http://i.imgur.com/D2PZk0f.png

13. POGODIN
    seltik x-2
    celzi x-1
    evo siti ide x-1
    i jebeni dortmund padnem

sutra veronu cepajte svi dvojku. ja sutra koliko para nadjem igra
    verona 2-2
    verona / DP2
    verona t23+

14. Ајде, могло би, али чему толика сигурност, шта је основа толиког поверениа!111!?

15. Našao sad da se raspuca jebeni arsenal

a juče mi salke grunuo kurcinu nastavlja se post skoro 2 meseca bez dobitka a bar 4 nedeljno odigram

16. livorno igra katastrofa, a verona je dobra, cak joj je i pozicija dobra,
    livorno dobio proslu tekmu 2 crvena kartona, 2 igraca iz startne postave nece igrati. a kvota na dvojku soolidna, to se mora probati a i mora doc

17. Није кладионица мутава да стави толику квоту, мора да има нека цака...

18. neam pojma, ja sam jos prosli vikend zapisao da igram protiv livorna, i jang bojs 3+

19. Koja je najsigurnija utakmica vcrs u NBA? Kvota nebitna.
    Indijana recimo? kakvi su oni , a kakav je ovaj Milvoki?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.