Кладионица

1. Auuuuuu Marvelje brate rođeni... Ne znam hoće li ti biti lakše ako ti kažem da je ortak igrao tačan rezultat 3:0 za Hrvate... :D

2. Gde mi je lakše, toliko sam puk'o zbog tekme sa Domagojima, da sam napisao ovo sranje na brzinu, kao bar nešto da me obraduje. I kurac, sad mi još gore jer padoh na gol

3. E, baš znam da oraspoložim ljude... :) Jebežga. Banjavaj sutra na fuzbala d'izobjašnjavamo kako se igra (vi d'izobjašnjavate, ja će nešto šatro trčim). :D

4. Ja padoh na Mrtvu norvešku(namerno neću velikim slovom,govna) koja ne može raspalu Albaniju da pobedi sa igračem više
    jebem ti fudbal,bataljujem klađenje na jedno mesec dana dok se ne oladim

5. Evo nesto jako zanimljivo. Ocigledna saradnja izmedju reprezentacija. Poslednje 4 2-1 ili 1-2. I ova danas je bila sumnjiva. Crveni karton, penal...
    http://www.flashscore.com/match/4bVcVbXb/#h2h;overall

6. Atlanta - Portland manje od 200 poena 1.88
    Phoenix - Minnesota 2 2.14

Ulog 1000
    Dobitak 4023

Na tenis tiketu samo radvanska me obori za 3000, kurva nije mogla 1 set da uzme...a ovaj verovatno prolazi, minesota vodi +28 na poluvremenu. (67-39) 2. dan zaredom dobitan, bas fino :D

7. Ubo Portlanda, Hornetse i Minesotu. Na 2 marke dobih 50 lololo
    Jebo mater, ovako treba NBA igrati, samo kontra od predloga kladionice. Na drugom me obori Klivelend dvojka, 7 kvota bila :D
    Nisam ovo predlagao jer ko bi me poslušao i odigrao na Portland i Hornetse.
    Konto sam i Vašington igrati ali nisam imo muda da ga odigram a ladno i oni dobiše lololo

8. ЈА ИГРАМ КЛАЏУ САМО КАД ИГРА КРИСТАЛ ПАЛАС!

9. Ljudi, hoće li Zvezda izgubiti? Jel ako ona izgubi Partizan ide na Igokeu ili tako nešto?

EDIT:
    Ili će ovo Budućnost da bude na 4. mjestu? Slabo sam informisan što se ovoga tiče.

10. сине партизан неће да се квалификује лолол

11. haahaha evo sad gledam tabelu
    ladno neće

12. Fejsče, grešiš. Ako i Partizan i Budućnost dobiju danas gledaće se međusobni duel i tu je Partizan bolji pa će on proći dalje kao četvrti. E znači mogla bi Zvezda ovo da izvede.

13. ма изгубиће партизан лоло убиће их трема :)

14. E ako izgube i ne treba da se bave košarkom :)

15. Danas cu verovatno ovo da odigram..

Kohlschreiber - Goffin 1
    Panelefsiniakos - Panionios 2
    Cajasol - Barcelona 2
    St. Raphael - Montpellier 2

Kvota oko 3,5 za 1000...

16. Ima li neko predloge za današnju ponudu fudbala? Neka kvotica do 10...

17. NASAO SAM NA NETU
    RANGERS-STIRLING X2 (7.00) 2 (17.00)

Domaćini su već osigurali prvo mjesto sa 20 bodova prednosti nad drugoplasiranim Queen's Parkom. Međusobni omjer ove dvije momčadi je podjednak; jedna pobjeda Rangersa, jedna pobjeda Stirlinga te jedan neriješen ishod. Trener domaćih danas ne može računati na 8 igrača. Francisco Sandaza (att 15/2) odrađuje kaznu kartona, isto kao i Ian Black (mf 23/1), dok su Dean Shiels (att 21/7, četvrti strijelac), Ross Perry (df 17/0), Lewis Macleod (mf 20/3), David Templeton (mf 18/10, treći strijelac) i Darren Cole (df 2/0) ozljeđeni i Andy Little (att 25/22 najbolji strijelac) je sa svojom reprezentacijom Sjeverne Irske. Treba napomenuti da gosti ulaze u ovu utakmicu sa strašnom pobjedom nad East Stirlingshireom sa čak 9:1!!!!!

18. Sto se tice ABA lige, stvari stoje ovako.
    Borba za F4

Partizan pobedom nad Solnokom obezbedjuje u najgorem slucaju cetrvto mesto i u tom slucaju ide na Igokeu ( koja je kolo pre kraja obezbedila prvo mesto ). Partizan moze da bude i treci ukoliko Zvezda savlada Radnicki i u tom slucaju bi se veciti sastali u polufinalu dok bi Igokea isla na cetvrtoplasirani Radnicki. U slucaju poraza Partizana od Solnoka, na F4 bi mogla da ode Buducnost ukoliko savlada Olimpiju. U tom slucaju bi Radnicki bio treceplasirani i u slucaju poraza od Zvezde.

Najzanimljivija utakmica ce svakako biti u Kragujevcu, jer nije tajna da bi Zvezda vise volela da igra sa Radnickim u polufinalu nego sa Partizanom, dok bi Radnicki verovatno vise voleo Igokeu nego Zvezdu. Dakle, stice se utisak da i jedni i drugi ne bi imali nista protiv da izgube. :)

Borba za opstanak
    Za opstanak je bitna samo jedna utakmica, Zadar-Split. Pobednik ostaje, porazeni ispada i umesto njega dolazi jos jedan tim iz Srbije.

19. Moj predlog za danas, u koji sam poprilicno siguran

17h Mega Vizura-Vojvodina 1 ( 1.77 )
    Ovo je poslednje kolo kls-a. Mega igra po prvi put kao domacin u Krusevcu. Krusevac je poznat kao dobar domacin, a Mega ima zaista odlican sastav, cak i za Aba ligu. Vojvodina je isto dosta dobra ekipa, ali danas, po meni, sanse su joj minimalne.

20. PuppetMaster
    NASAO SAM NA NETU
    RANGERS-STIRLING X2 (7.00) 2 (17.00)

Domaćini su već osigurali prvo mjesto sa 20 bodova prednosti nad drugoplasiranim Queen's Parkom. Međusobni omjer ove dvije momčadi je podjednak; jedna pobjeda Rangersa, jedna pobjeda Stirlinga te jedan neriješen ishod. Trener domaćih danas ne može računati na 8 igrača. Francisco Sandaza (att 15/2) odrađuje kaznu kartona, isto kao i Ian Black (mf 23/1), dok su Dean Shiels (att 21/7, četvrti strijelac), Ross Perry (df 17/0), Lewis Macleod (mf 20/3), David Templeton (mf 18/10, treći strijelac) i Darren Cole (df 2/0) ozljeđeni i Andy Little (att 25/22 najbolji strijelac) je sa svojom reprezentacijom Sjeverne Irske. Treba napomenuti da gosti ulaze u ovu utakmicu sa strašnom pobjedom nad East Stirlingshireom sa čak 9:1!!!!!

BRAVO, PAPETE, MAĐIJO!
    TAČNO, ALI IZVAN VREMENA (NE STIGOH UPLATITI)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.