Pravo da ti kazem, navijacki, al i realno je da pobede...playoff i tako to :) ovi su go kurac bukvalno, dosli iz 2. lige...porasla kvota opasno...2.60 trenutno
pa spoji sa petrovom kao ja, i smanji ulog :) kvota je 3.5, tako nesto :D ja cu da posolim iljadarku sad, a i ako prodje i ako pukne, veceras igram nba i ovaj tenis posle ponoci :D
Fala, fala, stvarno me začudila tako niska granica. A šta li će biti Hjuston-Sparsi, očekuje se da pršti, međutim kad se sudare 2 kipe koje mnogo daju poena... često bude malo.
Bandi, opet bravo za Hjuston lolo.. :) I da....ovo gore cu za 2000, a za 1000 cu ovo..
Erani - Ivanovic 1
Cirstea - Jankovic Cirstea uzima bar jedan set
Partizan - Radnicki 1
Kvota malo preko 3...taman za soma...ali ako daju hendikep na kirsteu...ako ne..cist kec na kirsteu kvota 2..znaci ukupna kvota malo preko 5 :D...isti ulog....pa da ga jebem :) ove 2 seljancure jurim svako kolo da izgube, dosta im je bilo...
Nisam odigrao, jebiga. A svejedno nešto bih pao, zaboravih sad šta.
Večersa bi moglo možda
Orlando-Majami 1/4 > 49.5
Indiana-Atlanta uk. poena >185.5
Vašington-Memfis 2
Nju Orleans-Denver 2
Juta-Filadelfija 1
Golden Stejt- Lejkersi 1/4 <52.5
Toliko od mene, valjda će nešto koristiti, ako ne, jebiga. :D
Razmisljao sam na ovom drugom da stavim Cirsteu da uzme jedan set, kvota je 1.33 cini mi se...i da pojacam na 2000...ali previse bi bilo 4000 za danasnji tenis...ovako ako prodje jedan od ova dva, odigram neki NBA..
сачекај још 24 сата, јер кад прође 48 сати онда сигурица можеш да наплатиш добитак. А ако неће онда им запали локал, или макар поцепај једну листу у знак протеста ЛОЛОЛО
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pravo da ti kazem, navijacki, al i realno je da pobede...playoff i tako to :) ovi su go kurac bukvalno, dosli iz 2. lige...porasla kvota opasno...2.60 trenutno
Jes' realno, zaleteli su se gosti, bar bi se po statistici reklo. Razmisliću još malo da l' da ispoštujem, a kvota je odlična :)
pa spoji sa petrovom kao ja, i smanji ulog :) kvota je 3.5, tako nesto :D ja cu da posolim iljadarku sad, a i ako prodje i ako pukne, veceras igram nba i ovaj tenis posle ponoci :D
Fala, fala, stvarno me začudila tako niska granica. A šta li će biti Hjuston-Sparsi, očekuje se da pršti, međutim kad se sudare 2 kipe koje mnogo daju poena... često bude malo.
e jebem ti ove sabane, puknu 1 razlike, kad necu da igram H2. alavo govno
EDIT: Moguce, ako ih Sparsi spuste na malo manje poena, minus moze da dodje..
Ко се разуме у тенис, дајте неке сигурице.
Dzankee je čovek za tebe, jeb'o ga tenis.
Znas kako Thilmo...ja cu ovo za 2000 da odigram
Seppi - Belluci 1
Falla - Berdych 0:2
Tomljanovic - Flipkens 2...
kvota je preko 2...samo razmisljam da izbacim ovog berdiha, sumnjiv mi...
Bandi, opet bravo za Hjuston lolo.. :) I da....ovo gore cu za 2000, a za 1000 cu ovo..
Erani - Ivanovic 1
Cirstea - Jankovic Cirstea uzima bar jedan set
Partizan - Radnicki 1
Kvota malo preko 3...taman za soma...ali ako daju hendikep na kirsteu...ako ne..cist kec na kirsteu kvota 2..znaci ukupna kvota malo preko 5 :D...isti ulog....pa da ga jebem :) ove 2 seljancure jurim svako kolo da izgube, dosta im je bilo...
Nisam odigrao, jebiga. A svejedno nešto bih pao, zaboravih sad šta.
Večersa bi moglo možda
Orlando-Majami 1/4 > 49.5
Indiana-Atlanta uk. poena >185.5
Vašington-Memfis 2
Nju Orleans-Denver 2
Juta-Filadelfija 1
Golden Stejt- Lejkersi 1/4 <52.5
Toliko od mene, valjda će nešto koristiti, ako ne, jebiga. :D
batali te prve cetvrtine...smejurija od igre...a lejkersi bi trebali da idu over generalno, a i 1/4 isto....
odigraj memfis minus...cini mi se da je 185. granica :) a i kontrahendi na denver, lawson i chandler ne igraju, a zna se kakva im je igra bez njih :D
Odigrah sledece...
Seppi - Beluci 1 1.50
Tomljanovic - Flipkens 2 1.33
Ulog 2000
Dobitak 3990
i drugi...
Errani - Ivanovic 1 1.65
Cirstea - Jankovic 1 1.90
Ulog 1000
Dobitak 3135
Razmisljao sam na ovom drugom da stavim Cirsteu da uzme jedan set, kvota je 1.33 cini mi se...i da pojacam na 2000...ali previse bi bilo 4000 za danasnji tenis...ovako ako prodje jedan od ova dva, odigram neki NBA..
http://i.imgur.com/FXGemO2.png
MA IDEMO!
https://www.millenniumbet.net/TiketView.aspx?Tiket=MH%2f%2fcxNDYPmNCKwUEyZU8NRHPK1FIVDo i sta ja sad da radim?
ako su uložio veliku kintu podigni je a ako si uložio siću, tipa 50/100 odigraj neku dubl za dobitak ovoga ili neki klasičaan tiket, jbga
fejze, mislim da hoce da kaze da nece da mu isplate tiket :D mada proslo 24h, void je...
Nabijem ih komplet. Nego, koliko vazi tiket?
сачекај још 24 сата, јер кад прође 48 сати онда сигурица можеш да наплатиш добитак. А ако неће онда им запали локал, или макар поцепај једну листу у знак протеста ЛОЛОЛО
ajde Seppi pobratime, donesi mi pare...
DŽANKI IGRAŠ PROTIV OTADŽBINE!?!?