Кладионица

1. малолетниче сад је добитан :)

2. Hrvati 2
    Srbija 3+
    Crnogorci p/k X

3. Odigrah sledece...

Seppi - Beluci 1 1.50
    Tomljanovic - Flipkens 2 1.33

Ulog 2000
    Dobitak 3990

Ovaj barem proso :) 1000 u plusu hehe...drugi kirstea zasrala, govno rumunsko...

EDIT: Bandi, puca Jelena u sledecem kolu :D

4. Orlando-Majami 1/4 > 49.5
    Indiana-Atlanta uk. poena >185.5
    Vašington-Memfis 2
    Nju Orleans-Denver 2
    Juta-Filadelfija 1
    Golden Stejt- Lejkersi 1/4 <52.5

Ja omašio 2 fiksa lolol, jebiga Memfis se umorio nisu mogli više...

5. Јуче направим тикет, неке пријатељске млади и квалификације исто млади, квота око 50 за 100 дин, кренем да уплатим и у задњем тренутку одустанем. Сад гледам, од 7 утакмица пао бих само Бразил-Русија, ја играо 1 дошао икс.

Колико сам себи живаца сачувао, срећа што не уплатих.
    Данас је већ леп дан за кидање истих.

6. Haha, dobar osećaj, kupiš burek i uživaš gledajući kako bi te pare propale. :D

7. Па сад јесте, али није да се нисам нервирао док сам гледао како све утакмице долазе и размишљао "Што не уплати тикет будало једна".

Бодрио сам браћу Русе као да је финале светског првенства :)

8. Ja juče rešio da svojevoljno ispadnem glup i odigram hokej.

Prvu tekmu stavio 0-3 gola, kvaota 3.20, rek'o lepo, jebote.

I 4 ostale tekme stavim 0-4, kvote od 1.80-2.

400 dinara stavio, 18000 dobitak.

Prodje 'ladno 0-3, i dve dodju 4 komada tačno, a poslednje dve tekme se zaseru u poslednjih par minuta, bilo u obe 2-2, i daju po još 1 par minuta pred kraj, ja pozeleneo.

Od sad ću hokej da igram, života mi, svetske kvote, ako te usere, prešao si kladžu.

9. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-1008719-1069

Ово је за данас. Касно видех ово за хокеј, не изгледа лоше да се одигра.

10. Razmisljao sam da uplatim za 1000 Ramosa i Tsongu...al kad sam video procenat uplat ana iste...(Ramos - Melzer 19%-81% odnosno Tsonga - Cilic 99%-1%) odustao sam...previse sumnjivo...cekam update povreda za vecerasnji NBA pa da posolim nesto...

11. Odigrao za danas sledece-

R.Irska - Austrija 0-2
    Jermenija - Ceska 0-2
    Francuska - Spanija 0-2
    Holandija - Rumunija 3+
    Vels - Hrvatska 2
    Belgija - Makedonija 1
    uplata 100 kinti, ev. dobitak oko 1670

12. Kakva sigurica za danas. Da imam 100e, stavio bih bez problema.

Nemacka - Kazahstan SP1 (bez primljenog gola) 1.75

Ne znam cemu ovolika kvota (pre neki dan je na SP2 bila 1.85!), kad ce svabe da ih ugaze , i naravno da nece primiti gol!

13. Jebote...me zajebavas?

14. u mozzartu 1.47, na italijane isto...ako im malta da gol...jebote

15. hahaha ovo je jebeni poklon, ovaj dubl...jos da vidim el ima u mojoj kladioni

16. MOj danasnji:

Svabe SP1 1.75
    Portugal 2-2 ili H2 , videcu jos 2.05
    Kvarner - Cibona (-4.5) doh2 1.55
    Francuska - Spanija w2 1.6
    Simon - TIpsarevic(+1.5) HGM 1 1.8 ili Crna Gora kiX v ppX 1.75

Kvota oko 16

17. Нисам смео да играм против Македоније, некако се са њима никад не зна.
    Такође, ни да играм Португал из 2 у 2, ем што Португал зна да киксне ем што ће играти по ко зна каквом времену и терену. Нити на Хрватску против Велса, рачунам да су се емотивно испразнили након победе над Србијом.

То је неко моје виђење..мада, ја да знам узимао бих паре а не пуцао свако коло, реално.

18. Turska - Mađarska X ko vrata.

19. Vreme u Azerbejdzanu je normalno. 10 stepeni,bez padavina i jaceg vetra. Dakle, milina za fucu. Da su kiksare jesu,al ako azerbejdzan ne pobede,nek se poubijaju.
    Hrvati mozda kiksnu,al nece izgubiti sigurno. Dakle X2...
    Belgijanci ce lagano da dobiju Makedonce. Rutisnski su ih dobili dole,ne vidim zasto ih ne bi tukli ni gajbi..

Turska - Madjarska, hmm.. moguca goleada :D Kao i protiv Madjara. Ja rekoh da ce da se popice tamo..

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.