Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
E fejze eboote...sto ga ne odigra u singlu :D
edit: ja retard gledao ferera sinoc, nisam ni uplatio nista...
јбга, касам бот. ал ша да се ради. вечерас узимамо паре :)
ma 3 tekme nba...od toga jedna je najsugavija moguca...milvoki - lejkersi...ne zna se ko su veci govnari od ove 2 ekipe...mada ima EVROLIGA :))
Скоро 30 текми без пораза и сад гомна нашла да киксну кад их ја одиграм. Напуше ми се бобана сви од Вејда до оног педерка од тренера.
Људи без нервирања, ево добитног данас :)
Гаске - Бердих 2
Ефес - Уникаха 1
Бамберг - Панатинаикос 2
Квота преко 2.. :) на Бердиха превелика квота, добија то лагано..много је квалитетнији бердих, поготово на харду :) овај је једва добио алмагра који је иначе го курац на харду, а бердих лагано добио кверија, класичног сервера...и то му узео 5 брејкова, а да му није дао ниједну брејк шансу..еееј! :)..уникаха без симона и келовеја, немају шта да траже...а панатинаикос оно, ако не добије ове шабане што немају још победу, нек угасе клуб...
I ja pao Majami samo, sinoć Majami, preksinoć Kliperse... tih 7000 tako blizu a tako daleko.
Јел се клади неко онлајн у Меридијану ? Какви су, праве ли проблем око исплате ?
Dzannkee, slažem se sa tobom povodom ovih utakmica. Ne kažem da Panata neće dobiti, ali ću ih preskočiti, jer razmišljam da ubacim Cska 1. Pre neki dan je neki naš bivši košarkaš baš na pitanje voditelja o Realovoj igri koja se oslanja na šut rekao da nemaju šanse protiv odbrambene ekipe poput Cska. Kvota je ok, pa ako neko hoće, eto.
Izvinjavam se ovom čoveku kojem sam rekao da igra na Hjuston jer nisam uopšte razmišljao kakvu odbranu igra Indijana. A i cirkus je to, mogao je da padne i na bilo šta drugo. Videli ste šta bi s Majamijem...
НБА је спрдња од лиге и мишљења сам да је Евролига квалитетније такмичење и да се у њој игра квалитетнији баскет. Овамо људи не играју одбрану ич. А и у Евролиги кад неко води 30 разлике на полувремену, одмах штиклирам на тикету да је прошло, овамо да неки тим води 50 разлика 2 минута пред крај могућ је преокрет. Синоћ је Њујорк водио и 35 разлике мешчини па добише једва на крају, чак је Мемфис могао да дође и до тоталног преокрета, ал Кид убачи тројку уз додатно бацање пола минута пре краја.
E, pada kvota na Unikahu, dok pocne pasce na 1.10 kontam...steta, drze u mozzartu 1.35 cini mi se, pa trpajte tamo...spajajte sta vec...ja misli da stavim 3000 na unikahu i panatinaikos...al nema ni 1.7 kvota :D sad ce da se probere nesto :D
Dzanke, odigraj smanjeni hendikep u mozzartu. Ili cak u BalkanBetu, imas cini mi se obican, smanjeni i najmanji hendikep.
EDIT: 5,5 ti je najmanji hendikep. Kvota je 1.6
Balkan bet nema kod mene :) a u mozz ne pustaju klasika lolo :D samo olimp ebeni D:
edit: eo sarapova 2:0 kvota 1.30, ne bi trebalo ova da joj uzme set...
I ja msm da će CSKA da dobije. Neće onako šutirati Kerol opet...
Nocas
Monta Ellis preko poeni 1,85 przenica ubacice 30 Lejkersima nocas.
Phoenix-Sacramento dop 1,6
Sacramento dvojka kao kuca :D i Dalas 1 navijaacki
Moguce Sacramento, Dalas kad god sam igrao navijacki izduvao sam tako da...a jos nije sigurno dal West igra nocas.
Сачекаћемо :)) А Грејнџер?
Day to day, mozda se vrati veceras, dobro je sto Merion igra...a mozda bude 1 jos su se ovi cepali sa Hjustonom...
Ma sredjuje to Kuban, moraju da prate Lejkerse i Jutu. Sakramento ce da probusi Finiks. I moze da se doda mozda Berdih.