Кладионица

1. Fejz, uplati makar nesto na to.
    Da ne bude posle: A JEBEMU MATER BIO DZANKI UPRAVU JASAM ISPO PICKA!

2. ЊЈ-ДЕН 1&П+

Njujork igra protiv Memfisa. Jedino ako si mislio na obe tekme to da odigraš... :D

3. Brate ako fejz kaze da igraju protiv denvera, onda igraju, nemas ti sta tu :-D

4. Dobro, to je druga stvar. :D

5. Uplatio sam 130din na online račun, i čekam vašu pro NBA analizu. :D

6. Pazite se Minesote i Lejkersa, mozda najbolja igra za ovu tekmu h3 -8,5 u maxbetu 1,6.

7. Srbija kida u vaterpolu.

8. Chavez krkni na New York 1 i San Antonio 1...

9. Pričao sam sa drugarom koji od tipova igra samo 7+ i često dobija. Kaže da bi Botafogo mogao da dođe (ja ne bih rek'o). Uzmite ovo sa rezervom, evenualno uplatite 30, 50 dinara. Jebiga, tek sada sam se setio da postavim, ali, ko zna zašto je to dobro :D

10. Zar ne igra Botafogo sutra?

11. danas. 22. Minut, 0:0. Ipak je mućak

12. mislio sam na tekmu s menfisom :)

13. Ал зато Мирасол улете 7+ у првом лоло

14. Neće ni Noa igrati za Čikago. Najvjerovatnije i Belineli neće igrati. Rous se ne vraća. Ajmo Majami, ajmo Lebron izguraj na 28 poena lolo moja!

15. Igra Gasol neocekivano! Bilo je da ce se vratiti tek pred plejof! Prc!

16. http://i.imgur.com/ZyQ99Ly.png

Џанки свака част за тип, само што је пала квота са 4.1 на 3.6 у року од 4 сата. ал мене изуо јебени хјустон. Ал нека, сад сам бар научио да индијану прескачем, и кад играм на њу и против ње. Свашта се дешава на њиховим утакмицама лоло

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.