Кладионица

1. Taj tiket od 50 dinara mi je sastavni deo gledanja LŠ isto koliko čips i pivo i teranje ostalih ukućana u kurac u slučaju ometanja dok traje tekma.

To Čavo Srbine! :)

2. Od fudbala Real- Galata, 1 @1,40

Štakorkurac?! Gde vide ti tu kvotu, keve ti?
    Eve vam predlozi za NBA:
    Atlanta - Njujork ispod 197.5
    Šarlot - Fili 2
    Klivlend - Bruklin 2
    Toronto - Vašington 1
    SA - Orlando preko 198.5 (nadam se da SA neće da se iživljava s odbranom nad ovim jadničcima)
    Juta - Denver preko 205.5
    Sakramento - Hjuston 2
    Golden Stejt - Nju Orleans 1

3. Onaj Giessen što je pukao 51(onaj hendikep 38.5) razlike prošli put, sad izgubili 54, pa šta igraju jebote. :D

4. Pojede mi post...Bandi, u 2. poluvremenu je bilo 56-6...o cemu pricamo...sa juniorima igraju, samo trice gadjaju

5. Biće valjda Sakramento- Hjuston ispod 220.

6. antony ispod pojeni i westerman preko kacam poznavalac

7. govna sudijska jebao vas Radnički KG debilčine

8. sta bilo bandi? kradja? :D

9. ovaj na RTS kaze metalac dobio, i time najavo borbu za vrh superlige...LOL

10. Ispravio se sad. Sramota stvarno, nije što sam iz VA, ali ovo je dno dna! Bakić 43 poena 20/21 bacanja bravo majstore ali ne može protiv 3 uniformisana.

11. Šta kaže enbiej noćas?

12. Брате, направим тикет, Интер 2, Реал 1-1 и 3+, Малага Х и Порто 1 и неки НБА нешто квота била 1.3 (то једино не знам шта је било) и не уплатим тај тикет, него одиграм оне Јапанце, кад неће онда неће.

13. Vidi ono što je ostavio Blejk za NBA, nije loše. A ja i dalje verujem u Mela i NJujork :D
    i Toronto 99.5 granica, mislim da će dati manje, al' ko zna...

14. џанки, 'ајде бре не једи говна говедару мали, баш сам гледао, пратиш тамо, и коментаришеш, и сваки тип у последње време који си овде поставио је са оне странице. то фарбај ове нове овде што ти верују, старији чланови који знају какав си мандов знају и о чему причам.

е сад, да се вратимо на тему:

сутра ипак звезда, и реал, и порто, и дортмунд иксдва и довиђењца, таман 2 квотица.

и тако ја поједем говно, закасним на звезду у фудбалу, и уплатим уживо кеца на порто на полувремену, реал, дортмунд х2 и звезду у баскету п1. ма у курац красни м'рш. баксуз, слепац.

15. JEBEM TI DORTMUND MUTAVI. IMALI LJUDI MINUMUM 3 100% ŠANSE. Sreća pa sam branio sa iksom ali sam mnogo veće pare mogao dobiti da je došla dvojka. Sledeće nedelje Dortmund ima da da 2 komada... minumum.

16. Poslednjih 500 kinti sam stavio. Nije neka kinta,al je slatka kao med :D

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1103-3617182-1071

17. Ooo Gazimudo, sutra ću navratiti do pevca... Da častiš lolo

18. Slobodno,mada ne znam sta ces tamo :D

19. Moguće je da sam pomešao neke vukajlijaše... potrudi se da dobiješ amneziju i da zaboraviš post lolo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.