Кладионица

1. Ma ja sam na Labudovom brdu, mojne se vredjamo sa tim Pevcom :D
    Pogodio si vukajlijasa,al si promasio naselje :D

2. Ma vi ste isti, samo vas imena brda dele lolo

3. Labud je plemenita zivotinja, celog zivota odan jednoj zenki, za razliku od pevca koji naskace i na guske i na patke, a ne samo na kokosi. SPAM STOP, vratimo se zaradjivanju kinte..

I samo da napomenem da Labudovo brdo ima ucesnika Engleske Premijer lige sto Pevac nece imati ni za milion godina.

4. да, ал' зато певац има репрезентацију, и то далеко бољу од неког просечног тима премијер лиге. но, може ли сутра слобода да чупа бод партизану? или сва три?
    даље, да л' ће бенфика да пробије њуксал у првом полувремену? хоће ли базел да игра јуначки као и против зенита, па да се надам да ће да муне један гол тотенхему? је л' време да челзи већ у првој утакмици обезбеди пролаз, да се не јебава опет у задњим минутима?

5. Partizan dobija kao i benfika, a verujem da će na obe tekme doći iks prvo.
    Mislim i da će bazel dati bar jedan gol.

6. Radmilo, naravno da pokupim neki tip od dvoje ljudi koji znaju znanje...ali uglavnom ono igram svoje :)

7. Dzankee

Moglo bi i veceras Milwaukee - Minnesota 2 2.50 a mozda i 2&- 4.30

I da, ladno sam ubo ..lolo...mada pao bih na detroit na drugom...svejedno lepe kvote

8. I samo da napomenem da Labudovo brdo ima ucesnika Engleske Premijer lige sto Pevac nece imati ni za milion godina.

Totenhem? lolo

9. Ајде дајте неке савете за лигу европе и евролигу, јебла вас брда и живина. :)

10. Lolo a Evroliga nista? :D

11. Toliko o onom Lavu. Sto rece ovde neko, usere ga jednom, pa onda 3 dana promasuje. Ali ovo od juce je totalni fijasko

Eh lavovi danas nam je malo slabija ponuda pa se nećemo zalijećati sa ulogom čisto da ispratimo i danas nešto , a moje utakmice za danas su ...

19:30 Amazulu - Orlando 1 (4.20)
    20:30 Heist - Roeselare 1/1 (4.50)
    21:00 KR Reykjavik - Throttur X (6.50)
    20:30 Woluwe - Oudenaarde X-1 (5.50)
    16:30 Jablonec - Plzen X (3.10)
    19:00 Vardar - Rabotnicki X (4.50)
    20:45 Barrow - Ebbsfleet 1 (2.10)

Eh Lavovi kao sto vidite kvote su baš velike , tu su i 2 prelaza i ja bi vas dakle molio da danas se ne zalijećete sa ulogom nego neki fin sistemcic ispratiti , tu je 7 parova neka to bude neki sistem 4/7 dosta ce fin biti jer je ponuda katastrofa.. pa da se pokusamo napuniti do našeg Vikenda i našeg ako Bog da dizanja veceg novca ...
    LIKE KO ME PRATI ... Vaš LAV

0/7

12. Џанки, па рекох лигу европе и евролигу, може и нба, прихватам сваки савет пошто сам изгубио поверење у самог себе, поверење и новац. :)

13. Dosta je već počelo, ali evo ima nešto još...

Stosur Erakovic , 1 @1,27
    Safarova Lucic , 1 @1,30
    Pavlyuchenkova Mrdeza , 1 @1,27
    Venus Williams- Puig, 1 @1,25

Od fudbala Real- Galata, 1 @1,40 (top ponuda)

Eto, od mene, nadam se da ste uzeli lovu :)

14. Pavlyuchenkova Mrdeza , 1 @1,27
    Venus Williams- Puig, 1 @1,25

Ja sam uzeo te dve. Hvala medvjedice :*

15. Dobro Papete, ne volim tog lika...ali je gadjao bas velike kvote...a i ne znam odakle izvlaci te parove..

EDIT: Thilmo, ja istripovao da si napisao samo LE..danas svi kalkulisu u evroligi..po meni sveukupna danasnja ponuda ocaj...recimo da bih probao Caja Laboral - Siena 2&+ kvota kontam oko 7...ja cu mozda da ispratim to sa 500 .... treba sacekati povrede i to...a sad cu da vidim sta kome treba...ko kalkulise i to..

16. aj dzanki davaj evroligu :D

17. Sloboda - Partizan 2
    Caja - Siena 1
    Real - Efes 1

mala kvota, ali ce da prodje

18. stavicu kad dodjem iz skole oko 19 30 - 20 00...

19. Rece neko ovde da je Efes dobra ekipa.
    A o Partizanu se prica da bi moglo da dodje 1-2

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.