Кладионица

  1. Znam, nego je Gmudo kaz'o dvica na Radnički, začudih se.

    EDIT: @Gmudo Dobro, to je sve tačno, ali ipak mislim da će ih Zvezda dobiti, makar na silu, cele sezone sve vodi ka tome da izađe u EL.

  2. Ok, ok, kasnije videh :D

  3. Pa Partizan i CZV ce svakako u EL, to je odluceno jos tamo negde u novembru.

  4. Ne bih ja to vezivao sa Partizanom i Čelzijem u svakom slučaju.

  5. Tako je Bandi, na Lejkerse sam mislio :)

    A što se ABA lige tiče, moje viđenje je da će Partizan i FMP ući u finale. FMP uz pomoć politike, Muta je produžio ugovor na nekoliko godina čini mi se tako da se tu ništa drastično neće desiti ako ispadnu. Partizan se zahuktao, mislim da je 1.75 poklon sutra. Al' videćemo.

  6. Ja cu igrati H2 sigurno. OKo 6, mozda negde i 7 ce bude hendikep. Meni prilicno sigurno.

  7. Nisam lud da sutra igram na Čelzija.

  8. Jok nego cu igram na velesilu iz prejake Svice - Bazel

  9. Poklon kvota Čelzi, X2 1.40, 2 2.50, 2 i 3+ 3.70 ... Milina, moš ga kombinuješ sa svime, a i da singliraš.

  10. Bazel je na kulturniji način došao do polufinala nego vaša velesila Čelzi. Ali svako ima svoje mišljenje. Tako ste govorili i za Totenhem pa šta bi?

  11. Ma odigrao sam iz sprdnje, da imam zašto da se probudim najutro, da mi ne propadne dan. Veoma efikasna metoda ako mene pitate.

  12. Sutra kečina na Bazel u top ponudi, kvota 2.95.
    1X 1.58

  13. MakaronMaster
    Bazel je na kulturniji način došao do polufinala nego vaša velesila Čelzi. Ali svako ima svoje mišljenje. Tako ste govorili i za Totenhem pa šta bi?

    Pa ne kazem da ne moze da dobije Basel,al to mi je trenutno bas nerealno. Tako bar ja razmisljam. U Celzi sam sumnjao od kako su upali u LE da ce imati kurcobolju,al ocigledno da zele da osvoje.. po mom misljenju, najvise sto bazes sutra moze da izvuce je da postigne gol , i eventualno nereseno,al i to tesko.

  14. Gazimudo
    Sutra dvojka na Partizan, dvojka na Radnick

    Prevelik je ulog, ne verujem da će Zvezda da prokocka priliku tako lako. Istina je da smo u padu forme, ali ni Radničkom ne cvetaju ruže. Kontam da ćemo dobiti Radnički na iskustvo, a da ćete nas vi pobediti u finalu, iz prostog razloga jer imate kvalitetnijeg trenera. To je neki moj tip za ABU, ali uzdam se u moj nenormalno loš niz pogadjanja rezultata :)

  15. Kontam da će Bazel sutra odigrati dobro, 1 ili X ali da će to Čelzi pokušati kod kuće da nadoknadi kao što skoro uvijek radi.

  16. Igrajte Cikago 1,7 je u mozzartu za sutra...

  17. A hoćete li igrati drugi par nešto? Sve mislim da bi mogla Benfika u prvoj da završi pos'o, u sjajnoj su formi, a i Turci nešto mrljave.

  18. ovaj drugi par, duel izmedju cigana ce se zavrsiti verovatno sa GG.

  19. Ja Čikago igrao i u prve 2, u drugoj kad su dobili sjebah neki drugi par...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.