Кладионица

  1. Ortak čekao Real 2 i 3+ za 10 iljada, umesto retard da odigra gg3+ i da se ne nervira...

  2. Realno, reče Thilmo dosta pametnih stvari, moguće je i da su po netu, tj. prilično sam siguran. A i za tiketestavi više kad si sigurniji, probaj, napravi pauzu ako padneš pa onda opet. Dođe na isto tako kao padati manje love 3-4 dana..

  3. Ti si onda nenormalan, da ne kažem debil

    Šta ja znam, možda sam i debil, ali kao što sam već kazo veća mu sreću donosi dobitni tiket od nekih 800 kiniti nego neke velike para koje nisam zaradio svojom zaslugom nego nekim prevarama.

  4. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1212#post_2355182

    PAŽNJA!PAŽNJA!PAŽNJA!

    javljen vam je siguran tiket, pa nadam se da ste poslušali

    PAŽNJA!PAŽNJA!PAŽNJA!

  5. Mito kol'ko si stavio?

    500 na Borusiju, i sinoć 300 na Bajern i Borusiju zajedno

  6. Čestitam. Treb'o sam i ja na Dortmund, k'o što sam sinoć planirao, ali sam se ispalio. Nema veze, bar sam još u plusu od Bajerna sinoć.
    Ništa, sutra sve na Zvezdu i Čelsi X2 lololo

  7. http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/r90/318797_510101545722189_1479408857_n.jpg

    Ja samo od ova dva imam da se kladim 2 meseca
    Al neću,čuvam u šteku sve
    Vrlo pametno Lari, to dolazi sigurno

  8. Eeeeeeeee bre jeboteeee, ja zaboravih da vam javim. Imate za sutra dooooooosta sigurnu 2 na Patlidžan protiv svog kluba. Igokea sve i da dobije neće ići u EL a Patlidžan ako dobije, narafski, ima šanse. Kvota je u Mocartu danas bila 1.75. Ortak stavio soma đunti. Ja se uspešno lečim već preko nedelju dana. :) Mito, Srbendo, svaka ti dala vode iz bokala što stavi kintu na Dortmund. :D

  9. Šta ću Blejče, nisu oni slučajno osvojili LŠ 97. godine
    Ima tu neke simbolike :D

  10. Ladno kvota Čelsi X2 1.40... Poklon.
    Misliš da je Patlidžan tako siguran?

  11. Ček malo...
    Ja sam u merdijanu odigrao sa 5 evra na početku da će borusija da osvoji........
    JEBEM TI ŽIVOT DE MI JE TIKET
    Sporting retardirani nema ni onlajn, nego ti sve stavljaju na tiket jeebem im strinu prljavu...

  12. Šeko brate,nalazi to što pre

  13. Ma jebeni sporting pošto nema ništa osim običnih tiketa sve na njih stavlja... Ja odigrah iz zajebancije to , kvota na borusiju kod mene bijašeee ne sećam se al visoka mlogo

  14. jebeš me bila je 75 , mrtva kladionica,najbolje kvote

  15. Sutra dvojka na Partizan, dvojka na Radnicki i Dvica na Celzi.
    Kuces bolje.

  16. 2 NA JEZERAŠE IDEMO

    Oće u over? :)

  17. Dvojka na Radnički? Navijački ili...?

  18. Mislio sam na Lejkerse, a ne znam za poene (verujem da je torima mislio na NBA). Nisu nešto efikasni al' imam osećaj da će pući u jednoj tekmi, sad nznm kad... Ma dobiće Zvezda Radničkog, nema više sprdnje, mora da se dobija. Kilavi su i jedni i drugi al' trebalo bi CZV da pobedi...

  19. Larry Underwood
    Dvojka na Radnički? Navijački ili...?

    Sto bi bilo navijacki? Radnicki ih je dobio u poslednjoj tekmi. Cinjenica u padu su forme,al sta onda reci za FMP? Oterali su najbolje sto su imali ,a to im je bio Vukoicic, i doveli Radonjica. Ok, ima on neke uspehe u CG,al da se ne lazemo, jedino Buducnost tamo i igra kosarku. A jacinu kosarke su dokazali protiv nasih ABAligasa.
    Mislim da je to najveca greska, jer on igra kosarku koja je slicna Vujosevicevoj. A da se ne lazemo, tesko ce neko Partizanovom sitemu tu da parira, pogotovo kad se na njega prebacis 10 dana pred najvaznije utakmice. Period navikavanja na novog trenera uvek postoji, i zato se oni jako retko, u normalnim klubovima, menjaju u sred sezone.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.