Кладионица

  1. E medjede kad si tu aj nam sastavi tiket da mi nešto dobijemo ?

  2. Oči su mi otvorene, a duša mi još spava :)

  3. A jebiga mi smo prodali dušu djavolu čim smo prvi tiket odigrali :)

  4. A jebiga mi smo prodali dušu djavolu čim smo prvi tiket odigrali :)

    ahahahahahah, tako nekako.

    Inace, drago mi je sto sam malo pokrenuo temu.
    Ako vas zanimaju sistemi, nije ni ovaj los, moze se pokusati http://www.onlinekladionice.info/sistemi_za_kladjenje/raspisivanje-listica/

    Deluje mi realnije od ovog prethodnog.

  5. http://prntscr.com/1ksdg3
    Valja li ičemu ?

    Meni tu samo Kuznjecova smrdi, mislim da moze dobiti.

  6. Kvota na Ruse veceras protiv nas je jebenih 4.10!

  7. Igrao sam ja te stupove, ako se secate to je jos davnih dana Predrazinjo predlagao. On je napravio 10000 od 1000, ali je cepao sve tikete kvota 1.2-1.4. Nije bas isto, ali eto.
    Raspisivanje sam mislio da pocnem, samo me mrzi da idem do grada da uplatim na racun. Mrzi me da idem do kladionice svaki dan i da se cimam... A ako pocnem sistem, igracu svaki dan, znam sebe :)

  8. Medvedicu, ako je stvarno lik to napisao, u pravu je lolo

  9. BezDeranjaMolim
    Kvota na Ruse veceras protiv nas je jebenih 4.10!

    Znaci na sigurnijem tiketu kontrahendikep, a na srpdackom cista dvojka!
    Go kurac smo u kosarci i prva jaca repka ce nas pobediti. A rusi to jesu.

  10. ahahhaahahah PS3 kakav kralj!

  11. Kakva kraljina hahahahahahah

  12. Gazimudo ja mislim cista dvojka!

  13. I ladno mi progutao kilometarski post sa pitanjem za dzankija i medjeda

  14. Video sam neku foru juče kreneš sa 100 dinara, uplatiš na kvotu 1.2, i kad dobiješ, sutra sve uplatiš opet na kvotu 1.2, i tako dalje
    za mesec dana si dobar tries pet soma, za četres dana soma evra

  15. Moram da pitam medvedicu i dzankija

    Kako se vase igranje kvote 1.2 na neku AKSJDkasjdkasjd protiv kljdsakdjarj razlikkuje od mog igranja duple sanse na Lids protiv Lestera recimo?
    Vi o tim teniserkama znate samo ono sto vam kaze wta lista, i nekoliko poslednjih duela. I onda vi na osnovu poslednjih 10ak meceva zakljucujete da li je ona sljakasica,travara ili urbana.. Pogledate par prethodnih medjusobnih duela i na osnovu toga formirate misljenje.. I po cemu se to razlikuje od mog gledanja tabele norveske lige, medjusobnih duela, povredjenih igraca i na kraju tipovanja?
    Ili evo konkretno pitanje, zasto je tenis mama a fudbal maceha, kad se kladjenje na one koje nikad nisi gledao u zivotu svodi na kocku i tumacenje statistike koja je u principu go kurac? I zasto vam je sigurnije staviti pare na kvotu 1.2 tj da ce recimo Tatasvili da pobedi Tsurenko, a ne recimo duplu sansu na Siti protiv Njukasla?

    Druga je stvar kladjenje na ove poznate i top tenisere. Ne mislim na to. Mislim konkretno na neke anonimuse koji su 300-500 na atp/wta listama, ali su svakako "sigurniji" za kladjenje od Cvajte..
    Ne sprdam, i ne potcenjujem, samo zelim da vidim zasto ste toliko uvereni u to da je fudbal sranje,a tenis do jaja.. Pitanje pogotovo za dzankija. Medjedica koliko vidim i uzima pare cesto.. Dzanke nadje te neke njegove sigurice i padne na 2 od 4.

  16. Mitice, nema od toga nista. Nema sanse da ubodes 30 za redom, pa makar gadjao sve 1.05

  17. Ja sam na crvenu stavio ovako:
    Sundsvall - Orebro 3+ 1.7
    Rijeka - Osijek 1 1.4
    Minsk - Naftan 1 1.7
    cekam ravno 4 crvene.
    Ako ovaj tiket bude dobitan, ovo sto sam u plusu stavljam sa strane, a sledeci igram opet na 1000 dinara. Ako taj bude dobitan, opet na crvenu. A ako ne bude, uplatu dupliram da bi pokrio minus od prethodne.
    Svaki put kad padnem, dupliracu uplatu, a kad dobijem vracam se na nivo ispod, to jest, uplatu smanjujem duplo. Kad opet dodjem do uplate od 1000 znaci da je niz zavrsen i automatski sam na dobitku.
    Onda sve iznova i iznova.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.