Кладионица

  1. Dupla progresija - neces se od toga leba najesti. pogotovo ne sa igranjem 3 tekme na tiketu i kvotom 4

  2. Gazimudo, počinje sezona fudbala, neću vas ugroziti nikako ovdje. Svjesna sam da volite fudbal, najvažnija sporedna stvar na svijetu, bla bla bla. Pomenuo si Lids, Lester, nije teško pretpostaviti da sve što znam da je to neka engleska liga, druga, treca, čak znam da nije konferencija, ali to je sve. Ako pratis, to je ok, ako ti to ide, nastavi.

    Poenta je da uzimaš što češće dvoznake, duple šanse, azijske hendikepe, posebno ako se radi o gostima, ili da ih nikako ne igraš, znam ljude koji dvojke ne igraju nikad, ja nisam ta,ali mogu reći da je to pametno ili samo daje gol i slično. A ove igre koje ganjate prelazi su bezveze, osim ako nemate pouzdanu informaciju, kao što je juče neko okačio za zvezdu prelaz. Već sam napisala prelaz je 1/9 vjerovatnoće dakle nekih 11% I još staviti na tiket. Besmislica. Ubosti možeš pedeseti tiket u najboljem slučaju tako. Evropska košarka je puno izglednija, italijanska odbojka... Ovdje si napisao dupla šansa na Siti,a u prijedlozima uvijek su tu čiste pobjede...

    Što se tiče teniskih mečeva na koje se ja kladim, pokaži mi gdje sam stavila neki meč futuresa, challengera, izuzetak su neki challengeri npr. poslije grand slamova, evo sad poslije US Opena bice neki challenger, koji ce po kvalitetu igraca da bude jaci nego neki turnir iz 250 ATP serije, u kojem će biti dosta ovih koji ne prođu kvale ni prvo kolo US opena, pa kad su već tu na američkom tlu, što da ne... Tako da sve je zavisi od situacije.

    Praktično ne stavljam pare na one koje nisam gledala. Daleko od toga da kao što tvrdiš da znam samo što kaže WTA lista, što je najmanje bitno, da ne kažem skroz nebitno, ko zaključuje nešto na osnovu posljednjih 10 mečeva ili se samo sprdaš? Gleda se cijela karijera. Gledaju se mečevi.

    Konkretan odgovor na konkretno pitanje, zašto je tenis majka, jednostavno je, 50% šansi za prolaz, osim toga, ono što meni najviše odgovara je što u fudbalu se tokom cijele sezone bore za titulu, dakle ima puno vremena za popravne tokom cijele godine, puno mogućnosti namještanja, dok ovdje sve u sedmici se dešava, nema popravnog za one koji žele titulu.

    Meni fudbal nikad nije bio zanimljiv za gledanje, tako da i klađenje je tek na neke vodeće timove lige petice, Ligu šampiona, nikako ne Ligu Evrope, nikako ne naše lige, Turke i lige pekara, bravara...

    Mojne da progonite tenis sa vukajlije!!!!!

  3. Što se tiče teniskih mečeva na koje se ja kladim, pokaži mi gdje sam stavila neki meč futuresa, challengera

    Ovo sam konkretno mislio na Dzankija postpo on tako napise neki maxbet a ono nekih 8 anonimusa, i naravno da ce dva anonimusa da iznenade druga dva anonimusa.

    I daleko bilo da progonim tenis, stavise i sam ga igram ponekad. Ti konkretno igras na ove sto sam i ja cuo. Pratio sam i ja tenis do skoro mnogo vise , all me sad mrzi da trazim strimove jer pre je bilo vise na TVu.

    Konkretan odgovor na konkretno pitanje, zašto je tenis majka, jednostavno je, 50% šansi za prolaz,

    Ali ako odigras na tenisu kvotu 1.2 i imas 50% sanse za prolaz, zar nije bolje odigrati u fudbalu duplu sansu na kvotu 1.2 jer su sanse 67%?
    I zato mi nije jasno zasto uvek govoris "bezite od fudbala tenis je mama".
    Nije, isti je kurac. I tamo se namesta, i tamo ne mozes da znas da li ce neki teniser da kalkulise zbog sledeceg turnira, da li je planirao duze letovanje ili ce jednostavno da misli i na narednu godinu pa ce izgubiti neki mec jer je vec zaradio bodove.
    Dakle, ne radi se o sportu nego o nacinu kladjenja. Ja mislim da bi ti bila jednako uspesna i kad bi se kladila na fudbal sa tom taktikom veca uplata>sigurniji mecevi.
    Jedno vreme sam to praktikovao,al nekako mi mnogo draze da potrosim 1000 kinti na pikado, semenke i pice, nego da dam kladzi. A opet svestan sam da samo tako moze da se zaradi od kladze. Evo juce napravih tiket ukupne kvote 125, oborise me za jedan gol. Sad sam bio tako blizu i verovatno za 3 meseca opet.
    Sad sam u deikintos fazi jer se sprema kinta za skolarinu,al ako mi ostane nesto, probacu sa tiketima od 1000 kinti i na kvotu oko 2, pa dokle doguram.

  4. Ako bi se gledale šanse za prolaz, onda i bejzbol je tu, imaš 50% šanse za prolaz a kvote su daleko jače nego u tenisa. jedino što se tamo ne zna ni ko pije ni ko plaća :)

  5. Gazi, ako je dvoznak na favorita 1,20 onda je čista pobjeda oko 1,80
    Posmatrano tako, umjesto nekog tenisera na čiju pobjedu je 1,80 kvota da dobije jedan set je 1,30.
    Uvijek i u svakom sportu možeš da povećaš šanse za prolaz ili ako želiš isprobati sreću da je sam sebi smanjiš.

  6. 1.30 u tenisu je oko 75% Gazi...

    A za ovo...tenis se namesta kao i svaki sport, naravno...pravo da ti kazem fudbal mi se nekako smucio, analizirao sam i gledo statistiku kao ti sad recimo, kladio se na isti.. i dobio sam jednu veliku kurcinu... tada sam se manje kladio na ostale sportove, znaci uglavnom fudbal, a malo slobodnog vremena sto sam imao provodio sam gledajuci tenis i basket... Potom sam presao na basket hendikepe, koseve, tim1 tim2 poeni i to. To i nije toliko lose, sa tim sto baaas slabo igram hendikepe u zadnje vreme kad je u pitanju basket, vise guram kontrahendikepe...e kad su basket lige prosle, potpuno sam se posvetio tenisu...znaci trenutno samo to...i odbojka kad ima, al to bas retko. Hvatam ove repke WL i GP kolko mogu...nikad nisam voleo da gledam fudbal i vaterpolo, eto fudbal samo LS i kad igra Partizan. Nisam bas skroz ugasio sa fudbalom, kad se nadje neka mala sigurna kvota ubacim je na tiket ko onaj put CSKA, ali bas retko.

  7. Kao sto rece Makaronac, ko ima vremena nek procita http://www.seminarskirad.biz/seminarski/klaudiovrancic-sto-kladionice-ne-zele-da-znate.pdf.
    Jeste da je opsirno, ali vredi, verujte.

  8. I niko mene ne isprati za spartak i meraklije? E pa jepte se malo. Dogodine kec na spartak protiv slobode obavezno.
    A da sam znao da zvezda planira da kupi onjila iz javora odma' bi' igrao keca, redovno rade takve stvari, k'o i partizan, to je sastavni deo transfera kod nas.

  9. Gazmene, koja je po tebi najsigurnija ppX od ovih?

    Ostrava - Jablonec

    Petrotrest - Šinjik

    Medias - Vaslui

    Sve se igraju sutra.

    Jeb'o me konj lenjog i neodlučnog. Sve tri prošle. Blah.

  10. Kao sto rece Makaronac, ko ima vremena nek procita http://www.seminarskirad.biz/seminarski/klaudiovrancic-sto-kladionice-ne-zele-da-znate.pdf.
    Jeste da je opsirno, ali vredi, verujte.

    El pomognulo tebe?

  11. Au ljudi kako sam maloprije ludio. Aj da podjelim sa vama.
    Danas prva tekma, padam X u 93. minutu. Posle toga prolazim 3 iksa i čekam petu tekmu da bude X. Peta 1:1 poluvrijeme, 70 minut X i molim li molim Boga da neko povede i u 79. minutu GOL, radujem se ko da prolazim tiket, euforija, sve samo da ne padnem na jednu tekmu u 93. minutu. I sve do 90+ minute sam pratio ove švabe da bi se na kraju završilo 2:1 i da mi bude lakše. Au kako mi je drago. Da je i tu ostalo 1:1 ili eventualno 2:2 ubio bih se sa pomisli da sam pao tekmu u 93. minutu na ovoliku kvotu.
    Evo tiketa. I sinoć sličan slučaj samo sa manjom kvotom. Izludiše me ovi tiketi. Ali u neku ruku, volim ovakva uzbuđenja, to je pravo klađenje :)

    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/993363_340449066090112_1114041789_n.jpg

  12. Ludo burazere ,ludo

  13. Sta ucini nesanica, bio sam malo slobodan, pa sam napisao par analiza, a ovo cu i ja odigrati:

    Singl 1:
    Simon - V.Pospisil 2 kvota 2.00 (kvota je pala sa 2.4)
    Ocigledno je da Pospisilu lezi ova podloga, od poslednjih 15 na ovoj podlozi ima samo 2 poraza. Izgubio je u polufinalu Montreala od Raonica 2:1 iako je odlicno igrao. Sa druge strane, SImon nikako da se poveze. Na poslednja 3 turnira ispada u prvom kolu, i ovakakav poklon kladionice se mora iskoristi.

    Singl 2: Wil - Wohlen 1&3+ kvota: 1.9
    Wil je pronasao pravu formu, od pocetka lige skor 3 - 0 - 1. Daju dosta golova, gol razlika 9:3. Makedonac Jahovic igra odlicno, prosla utakmica het trik i pravi je vodja ekipe. Trenutno drugi strelac lige. Wohlen sa druge strane razmontiran u proslom kolu u gostima od osrednje ekipe Biel-a sa 6:2 i nikako ne mogu da pronadju pravu formu. Trenutno skor 0 - 2 - 2, i mislim da nemaju sta da traze u ovom duelu.

    Singl 3: Alfreton - Kidderminster 2 kvota 2.05
    Ovo se treba sto pre iskoristiti dok ne padne kvota.
    Alfreton nema pobedu u pripremnom periodu, i lose su krenuli u ligi. Kindderminster proslu sezonu zavrsio na 2. mestu sa samo dva boda manje on Mansfielda. Igraju dobro, pronasli su pravu formu. U zadnjih 15 utakmica izgubili samo od Wrexhama i Walsala i jednom igrali nereseno. U ostalim duelima su svuda slavili. Imaju ambicije za sam vrh lige, tako da ce od pocetka krenuti agresivno.

    Tiket:

    Rybarikova - Goerges 1 1.4 (najsigurniji par danas)

    Rybarikova igra fantasticno na ovoj podlozi, vezala 8 pobeda, i izgubila od Serene u cetvrt finalu Toronta, koja je bukvalno sve pocistila do kraja. Osvojila je turnir u Washingtonu na istoj podlozi.
    Georges ne moze da se poveze, zadnjih 5 turnira ispada u 1. kolu, a i podloga joj ne odgovara tako da mislim da je ovde sve jasno.

    Iceland - Bulgaria 2 1.3

    Bugari ukoliko hoce da osiguraju prvo mesto moraju da pobede veceras i mislim da ce to rutinski uraditi jer su ih i kuci pobedili 30 razlike. Island je smesna reprezentacija i mislim da ce ovo rutinski biti.

    Shamrock - Sligo SLIGO DAJE GOL 1.35

    Samrok u evidentnom padu forme. Zadnje 3 utakmice su izgubili sa ukupno 9 primljenih golova. Sligo polako igra sve bolje. Prethodna dva rivala u kupu je pocistio sa po 4:0 dok se Samrok mucio i jedva prosao oba rivala (0:1, 1:2(na produzetke)). Sligo je i u ligi ispred Samroka, imaju 10 bodova vise, tako da mislim da ce veceras slaviti, ali ovo je sigurnija opcija.

    Isner - Mayer 1 1.4

    Isner je u Montrealu iznenadio i ispao od domaceg Pospisila. Pre toga stigao da finala Washingtona gde je izgubio od Del Potra. A turnir u Atlanti na istoj podlozi je osvojio. Vidi se da mu lezi ova podloga za razliku od Mayera koji inace ne voli ovu podlogu i ove godine ima skor 4 - 8 na tvrdoj podlozi. Isner ce imati i veliku podrsku navijaca, sto nekad zna da bude presudno.

    kvota: 3.43

    I iznenadjenje dana:
    Dimitrov - Baker 2 kvota 5.00
    Moze se svasta dogoditi, teniser koji ima zadnjih 30 meceva na ovoj podlozi, dobio proslo kolo Istomina. Pred svojim je navijacima i moze tu svasta da se dogodi.

  14. Svi iskulirali. Bice vam posle krivo :D

  15. Kad pocinje ovo?
    (Il' pocelo vec)

  16. Nije jos..
    Ajde medjedu, cu dispratim :)

  17. Simon, Rybarikova u 8
    Isner u 7
    Kinderminster u 15 do 9
    Sligo u 9
    Wil u 15 do 8 i Bugari u 9 i 15

    Tako da imas vremena :D

  18. Ma sad sam vido, sve mi taman :)
    a ja cu sad negde da krenem do drugog stana, a tamo mi blizu mocart :)

  19. Prekinuo sam kratku kockarsku apstinenciju, evo pokušaja da se nagrebe neka crkavica za Bir fest budžet:

    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1103-6150476-1109

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.