Кладионица

1. Inače nisam igro kladžionicu već 11 dana. IDEMO

2. I nek sam ja lud, al igram single Bayern - Galata X

Kod nas lik ub'o tiket 27000 KM, između ostalog pogodio 2 iksa košarku. Manijak, nije skroz dobar s glavom, počesto ubada ikseve na košarci.

3. Kod nas lik ub'o tiket 27000 KM, između ostalog pogodio 2 iksa košarku. Manijak, nije skroz dobar s glavom, počesto ubada ikseve na košarci.

čuo sam ja za nekog slučaja iz uŠipova što stalno igra te X...

4. Змај од Шипова, он је луд а и одате је. Уклапа се у профил.

5. Šta mislite o tenisu za sjutra, kvota je oko 2,3 za Federera a Nadal je jedva i prosli meč odigrao?

6. Nevera kvota na Fener. Da nisam ispao alavo govedo koje ne razmišlja ni 2 sekunde (stavim i jebene fašiste na tiket), sad je mog'o lagano da me boli kurac i dupliram ulog. Ali ne. Makar sam ispratio CSKA u lajvu, i to u odličnom trenutku stavio, na kvoti 1.80, baš napad pre nego što su ih slomili. Ne vredi da stavljam veći ulog na ovaj jebeni basket, a pogotovu ne vredi kad ne razmislim ni 10 seknudi. Jeb'o me pas da me jeb'o.

7. ako ima neko ludi tiket da danas odigra,pa mogao bi da doda i okser 1-x

Жајк предвиђа !

8. sta radi ovaj fener glupi koj kurac

9. Svaka čast Zhajk!
    Ajde sad čovjeka pohvalite, samo znate da kenjate po njemu. I prije neki dan je tipovao X na tekmu i došlo je.

E jbg Gazimudo, rekoh ti, šteta što nisi imao da igraš super ponudu.

10. Kenjaju po Žajku iz ljubomore, čo'jek šuri kladionicu stalno.

11. http://www.dodaj.rs/f/3x/MO/PcwZV55/nbvnghgh.png

Uvek imam osećaj za taj ku_ac iz 1 u x,ali uvek...

12. Žajk podeli nekad taj svoj osećaj i pre nego što ti prođe tiket.

13. Ах, нисам видео.

14. SELTA - BETIS >>> kmb 1&2-3 >>> 3.25
    LIL - REN >>>>>> kmb 1&2-3 >>> 2.55

Ovo za danas, ali smrdi i Selta možda x,opet ipak probati 1, jer ipak mora neko ispasti iz lige.

15. to zhajk profesionalni kockaru!!!111
    kako ide fb stranica?

16. Пре неки дан часкам са другаром о кину из грецие и почели да кујемо план о о томе како да их опљачкамо. Моја верзија приче је следећа.

Кино може да се игра сваког дана од 09:00 до 21:00, дакле 12 сати. У сваком сату се одраде 6 извлачења. На дан је то 72 извлачења, за месец 2160, за 3 месеца 6480 извлачења.

Највећи број бројева на тикету је 8 где је квота 125 000. Минимална уплата по тикету је 30 динара. Добитак на таквом тикету би био 3 750 000 динара.

План је следећи: одабрати комбинацију од 8 бројева и уплаћивати је свако јебено коло за 30 динара и надати се да изађе у року од 3 месеца. (а можда и дуже, јебига, ако не уђе у прва три месеца). Дакле 6480 покушаја. Буџет за тај подухват подразумева дневну уплату од 2160 динара, месечну од 64 800, и тромесечну од 194 400 динара, наравно ако се не добије у међувремену.

Као што видите проблем овде је уплата, тако да би могао да се узме неки кредит за овај подухват лоло. Такође и да се унајме две или три особе које ће помагати у праћењу и уплаћивању тикета. Добитак наравно увелико превазилази сву уплату и за чак 6 месеци где би била 388 800 на 12 960 извлачења/покушаја.

Проблеми који би овде настали су сигурно велики стрес, колико пута би се само догодило да вам зафале два или један број, биолошки би остарели једно 10 година. Сигурно би ту био присутан и црв сумње да се промени комбинација која може одвести у још веће лудило ако би стара комбинација у међувремену изашла лололо. И наравно, особа која би имала да уплаћује оволики новац на кино не би га ни играла на првом месту. Ово је потез очајника!

Шта мислите, да ли би ово упалило у року од 6 месеци?

17. Apsolutno nema sanse,plus svaki dan 12h da blejis i cekas ovo govno... Mada mislim da mozes da uplatis unapred ,barem na sajtu mislim da moze ,uplatis za ceo dan i miran si ,ali opet mnogo je to novca i kao sto rekoh apsolutno nema sanse mozda za 2-3 godine ako te usere.Kad je izasao kino ja sam se nalozio igrao ali samo po 2 broja i nijednom nisam dobio,teraj ga u kurac.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.