U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nemam pojma, mislim da je od 2.5 do 2.7. Nisam siguran. Tako nešto.
Х2 је 3,12 у Моцарту. Ја би' то бранио. Уложиш 500 кинти и добар си за 'иљаду ако Интер кикса, а ако победи, онда имаш 1700. Мис'им, тако би' ја радио, а ти како 'оћеш.
Gde ima jos, od nasih kladionica, online kladjenje osim u Mozzartu, Socceru i Meridianu?
Premier, wwin...
edit: mi preko Drine imamo i poslovnice wwin-a, a vi samo online.
A to nisu nase, to su vase :)
Salim se, mislio sam neke od kladionica sa teritorije Srbije.
Zar Premier nema u Srbiji?
Nema.
ima premier u srbiji.
Kad odes na njihov sajt i kliknes poslovnice, koliko ja vidim sve su u Bosni.
Gde ima Premier u Srbiji, Sanitarni?
u novom sadu.doduse,video sam jednu.mozda je samo ostala reklama,al pise premier.nisam se kladio tamo.
Нису то исте кладионице.
БИла је у Србији раније али је затворена скоро свуда и њихове локале је углавном покуповао Олимп
vidis,u novom sadu ih preuzeo zero bet i meridijan.tako da nesto kapiram da je to neka teska mucka.
Bio je ranije, nema više. Juče ljosnem na napoli 1-1i3+ za 18 'iljada, siti dvojku za 3700, posle ću da ih pokačim, tuga.
Predraže, ima Olimp onlajn klađenje, i Taš isto. Imali su, tačnije, a valjda imaju još uvek. Ili uplatiš na ono, kako se zove sad, državna lutrija srbije.
Edit: sportingbet
Nakon 28 dana ja krećem u pohod na kladionice.
ŠEKA PLJAČKA MERDIJANOA!!!!
Junajted kec i t1 2+
Inter kec i t1 2+
Psž daje gol
Barsa 2
Junajted kec i 3+
Sosijedad kec i t1 2+
Barsa 1+ prvo i 2+ drugo
Totenhem 2-4
Roma 2
Juve 2 i t2 2+
Na prvi 5 na drugi 2...
Neko link za Lazio-Roma ?
http://www.coolsport.tv/stream1.html
grashopers jebeni
Gdje mogu da pratim broj koševa igrača? Zanima me konkretno Barsa - Real.
http://jornadavirtual.acb.com/jornada/CREY/78/3
Мислим да овде.
Jeste, fala dećko! :*