Кладионица

1. hahah jel ova tema jos ziva

dajte neku haubicu od nba za nocas

2. ja polovično... Sakramento već viđen večeras još nešto pa veći ulog

3. Ostavite predloge za NBA svaki dan. Igram na onom sajtu gde od kosarke ima samo NBA pa su mi svi predlozi zlatni :*

Uskoro pisem predloge fuzbala

4. sad cu da vam dam jedan NBA tiket u fazonu: HEJ JEBOTE BOG!

5. Merdijanou spremi se da te karam.

6. dobijamo irce,mladi dobijaju belgijance.kvalitetniji smo u oba slucaja.moraju sada da se dokazuju.i gana dobija crnu goru.nema ko da da gol za crnu goru.ukrajina ameri 1.

7. Seko daj i nama da karamo

8. Daće Šeka.

Idem da spremam tikete za Nba. Jedan za duplanje, dva sa malo vecom kvotom, i jedan za igrace.

9. Ја данас јебем овако(без кондома, да напоменем) : https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1105-8715572-1167

10. Ko ima nekih 400 kinti,savetujem dao dradi sledece. Da napravi tikete 2 tekme po GG3+. Sve kvote su bruka,a vecina ce shvatiti ovo ozbiljno..
    Preporucujem tekme: hrvata, luksemburga, belgije, madjarske, turske, welsa..
    Od mesanog bih izdvojio:

Nemacka 4+
    Argentina 2
    Brazil 2-2
    Hrvati GG (a preporucujem i za GG3+)
    Luksemburg GG (isto i 3+)
    Holandjani daju 2+ (kvota 3 jebo ih otac ludi)
    Srbija X2 KACAM PATRIJOTA

to eto, lepa kvotica

11. Nije me volja noćas, odigro sam jedan tiket, nisam imo života.

Sakramento 2
    Dalas 213.5 više
    Hjuston 2
    Indijana 2
    Bruklin 1
    Vošington 1

12. grci majku vam jebem glupu ,nabacam sa 100 dinara dvoznake sve i ispadne dobitak 399 blam kad sam video i pade prva grci jebeni o zivote

13. Jel rts prenosi ligu šampiona utorkom?

14. Jebem ti crnu goru i ganu da ti jebem. Jebenih 2+ sam stavio, i oni govnari u prvom minutu 1:0 i ostane tako.. Supickumaterinu

15. Promasio sam temu, EDIT

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.