Кладионица

1. Kita su znali nešto što nismo , igrali su bek tu bek utakmice jebene.

2. Сад гледам евролигу нешто, за сутра. меркам, Кубањ - Макаби 1, и Галатасарај - Реал 2. Шта играти...

3. Мени је Кубањ 1 чист

4. Јеб'о матер, одиграм цска 2 и олимпијакос 1, квота 1.5 укупно (!), реко' да ставим нешто више пара да почнем да играм тако, па ако хоће хоће. Оно ми цска искида живце, имају 8 разлике 2 минута пред крај, на крају једва добију, а олимпијакос води 10:0 на старту, после видим армани стиже на 32:32. И за квоту 1.5 треба да поједем свој курац да бих изашао. Аупиздуматерину, ако усере да прође, сутра паре лепо на тикет квоте 5, и решим проблеме.

5. Ispoštovali Orlići, idemo dalje!

EDIT: E ukurac Vikinzi decxko. Mislim da nikad nisam dobio pare na tiketu koji odigram sa parama koje sam uzeo na prethodnom.

6. Vidi ovo, i Olimpijakos će izduvati... Šta je sa ljudima...

7. SAS- MIA 2 (2.5)
    PHX- OKC 2 (1.4)
    LAL- LAC up <225.5 (1.85)

8. Lepo odigrah H2 na Milano i odlicno..

9. 2.5 je, to se na njih igra i ne pita

10. Lokomotiva bh1
    Real +
    Cedevita bh 2

Moze i Macvan +.

11. Ne zna se da li me je vise usrao Majami ili Oklahoma

12. uh baš te nisu hteli vineri hah Larry

13. SA i LAC zicer...ali jebeni Finiks sa jebenim Grinom je jebeno nenormalan, izostavio sam ih na tiketu :)

14. Jebem ti jebenog vestbruka kornjača jedna.

15. Propalo sve, batalicu kladzu jedno nedelju dana...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.