Кладионица

1. Daj neki sistem zajban ocu ja igrat, ozbiljno.
    Sve gledam koji cu.

2. Barselona gg4+ (sjebala zvezda jedan tiket, imao 2 i -, a na istom siti 2-2i3+, kvota 19!), psž 0-2, dandi junajted 1-1, šefild 1 i blekburn 1.

3. Imas ih koliko ti je volja, samo ti treba malo veci kapital.

4. Ја први пут кад сам играо систем, давне неке године, уплатио сам 70 дин а добио 43, и дан данас се сећам. Сећам се зато што су ме извргли руглу.

После тога се нисам бавио тиме, дај неки предлог, савет, шта ваља играти, где су највеће шансе..и тако то.

5. Ајде Коларов, дај гол, донеси ми 65 динара!!

6. Papet daj neki efikasan sa kojim si ti dobio kule i gradove.

7. Probajte i azijski hendikep. Nije loše.

8. Ja sam mentol igrao Barsa-Siti iz dvojke u dvojku. AJMO JAJO AJ GA TURI!

9. Thilmo

Ta sam hteo da kažem Džanki, vidim izbacio si tikete a zaboravio da napomeneš da je "velika svota" uplaćena. lololo

Ti si nešto kao Gazi, stručnjak u svojoj oblasti :)

pre 30 minuta

Ne kontam sta oces da kazes uopste lol

10. Па прво си избацио тикете, а заборавио да напоменеш да је излаз неколико тисућа франака..ал у следећем посту си се исправио и доказао да не играш испод 50 јура тикет лоло

:)

11. Papet daj neki efikasan sa kojim si ti dobio kule i gradove.

Fibonaci sistem, pisao sam sto puta. A nije lose ni ono sto je Predrazinjo pre pisao. Stalno stavljas dobitak na tipove T11+ i T212NG.

12. ma ulozi su nebitni, nego cisto napomenuh da cekam Isnera i ovog ciganina + za isplatu...nesto se zamajao pa nisam ni pratio tiket...

13. najsladji su tiketi koje omasis a odneses u kladionicu pa se ovi sjebu sto isplacuju i isplate ti omasen tiket...hahah....bar po meni, nekoliko hiljada dinara sam uzeo na taj nacin

14. Zasto si toliko glupav deranje? Zasto otkrivas to? Sad ce vise paznje obracati ovi za salterom, pa necemo moci vise tako da ih zafrknemo.

15. Kako to Deranje, tiket mora da prođe kroz kompjuter?

16. Jbg ne dade ga Šiti.

17. Не мора Мито, тј мора али може и да иде. А тад пролази као пролазни, зна Дерање о чему прича.

18. Jel me ispratio neko danas

19. Mrtvi siti, ni iks ne može da uzvuče

20. Džon Vol preko 17.5
    Majami- Bruklin 1
    Juta- Dalas 2
    Filadelfija- Sakramento 2

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.