Кладионица

1. Има Манчестер све да вас сјебе данас.

2. Odigrah 4 singla za izbore....ostavicu veceras lolo da mi ne izmalerisete...a sad da se ide na glasanje, i da...da se stavi neka kinta na Federera! @2.25 u Mozzartu!

3. Igro si na Vulina prizaj?

4. igrao sam 2 tiketa stranke + i -, a druga 2 tiketa hendikepi izmedju stranaka :)) hteo sam i dosta je bilo manje od 1,80 valjda al se predomislih :D

5. sto volim ove golove u poslednjim sekundama
    sta radi twente

6. Zanimljivo, oba današnja favorita Indian Wellsa izgubili su od današnjih protivnika u posljednjih mjesec dana.

7. Pa kad okacis jedan te isti 2x , mislim da ako padne jedan, pada i drugi :)

8. Хаха, тек сад видех. :)

9. biće ku*ac, pa možda bude dvojka, ali pazi nisu odavno odigrali nerešeno, pa red bi bio...

Bilo :)

10. Neka Obradović i Fenerbahče pojedu govno, kakav mi tiket oboriše pičketine.

11. Jebo im pas mater!

12. biće ku*ac, pa možda bude dvojka, ali pazi nisu odavno odigrali nerešeno, pa red bi bio...
    Bilo :)

Da.
    katastrofa sam ovaj vikend,ali veče još nije završeno,pa ne predajem se tako lako

13. Ostao mi jedan tiket u životu, čekam Majami, Fiorentinu, Sevilju i Đenovu 1x ! :)
    Pogodio Arsenal x2, Zrinjski i Široki Brijeg. Kvota 22,7, na 5 KM dobitak 114.

14. Uh Šalabajzeru, da ako puknu više ova govna iz Torina...

15. svidja mi se kako sam danas prosao

na jedan mi proslo

arsenal - 2-2
    liverpul 2-2
    na sto kinti, uzeo 2100

na drugi

arsenal 2
    liverpul 2
    bazel 1
    partizan 2
    twente gg3+

2500 na sto dinara

na valensiju sam ubedjen da ce biti dosta golova
    odigrao sam sledece

Newlles - racin - 1
    Boca juniors - argentinos -1
    fiorentina - chievo - 1
    djenova - juva - 2
    psg 1-1
    sosijedad 3+ (ovo je sto posto sigurno, a moguce je i vise golova)

Psg - st- etien - 2-2

ovo sam na 50 dinara probao, kvota 17,a psg je dobio dosta tekmi jebo ga, mora kiknsuti, + st.etien nije los.

Sporting - porto - 1
    djenvova - juve - poluvreme x (to mi je ovaj lik sto radi pogresno ukucao, stavio sam poluvreme 2, al me mrzelo da ga cimam. A i lik je ovako malo degen, niko iz kraja ne prica sa njim, ono, budala totalna.
    Psg - gg3+
    valensija gg3+

16. Uplatih na Federera.

17. Uh Šalabajzeru, da ako puknu više ova govna iz Torina...

Jebi ga, kontam da moraju i oni kiksati. Evo Sevilja gnječi 3-0.

EDIT: Fiorentina vodi, Majami vodi, Đenova bez golova. IDEMO!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.