Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
DEBELIIII
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1901963_10152336120114483_5174462541132559789_n.jpg
Данас уплаћујем тикет, у задње време све идем у исту клаџу па ме запамтиле оне раднице. Дајем ја парове и кинту а нека буцка што ради ме пита "А зашто толико немаш поверења у то што одиграш"
Јеботе и раднице ме провалиле, колико сам јадан кладионичар.
Ispricaj im nesto u vezi basketa i pokazi da si ipak strucnjak a da su one neznalice.
Sve pare na Karameeeleeee!
Thilmo где се кладиш - клаџа,град?
Није ваљда да се кладимо у истој
Моцарт на Трошки, одмах поред је ИДЕА.
Gađao na poluvremenu
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1065-7867113-1179
i u meridianu 2 na galatu na poluvremenu.
Ovde 5000, u meridianu 2000 dobitak,
Šta mislite gengan : monako?
Ja tukao dvojku.
Kontam ako su ispušili za prvaka Francuske, bar će ovdje ganjati trofej, jer će u suprotnom šeik da poludi, šeik da poludi, šeik da poludi, jer će u suprotnom šeik da poludi, šeik da poludi, šeik da poludi, aaaaaaaaa
Ovaj Galatasaraj bi crko da ne odigra prelaz 2/1 1/2
Baš to htedoh da napišem za galatu
ŠTo ne znači da ih manje volimo :DD
dobar ulov, svaka čast
Ajmo evertooon, daj gol, daj gol, daj gol, donesi mi koji dinar, daj gol
Što ne igra Ronaldo večeras?
Povređen.
A ja, evo čitam, čuvaju ga govna. Odradiće Benzema i Bejl posao. Ja igrao na njih, ko im jebe mater.
Ajm0 bre evert0neeeee jebogasunce više
Everton predaje cetvrto mesto Arsenalu
dens dens
Preokreću to karamele