Кладионица

1. Vama je mozda smesno al ja digo pare na ovom virtuelnom fudbalu. Juce uplatih na karticu 500, napravih 1200, digoh danas 700, ostalo 500 i nastavljamo posle ponovo.
    Posle cu da napisem moju "taktiku" pa ko hoce neka proba.
    http://i.imgur.com/5915END.png

2. ае цоа просвјетли нас да вршимо сексуалне чинове са моцартом

3. ukopa me rosol hahaha

4. Pustim 5,6-7 kola ili ako navatam sred sezone jos bolje, uvek 2-3 tima strce sa golovima tj. daju u proseku preko 3 gola po utakmici, a uglavnom 80% sezonskih utakmica im dodje 3+ tj. vise od 2.5 a kvote se krecu od 1.5 kad je bas sigurica, ali uglavnom su 1.7-1.8 a ume ponekad i preko 2 da bude. U sustini nista tesko i nikakva nauka. E sad mozete neki sistem da probate, mozda fibonacija ili progresiju, ali posto kvote variraju ne znam kolko ce uspesno da bude.

5. Hahaha Rosole majmune preokreni to!

6. Gotovo, odmah ga brejknuo na pocetku 3 seta. Odoh napolje da prosetam.

7. E ROSOL MAJKU UKOPA

8. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1420-1238371-1217
    Baksuz, dvoumio sam se da li da stavim ceskog majmuna ili Fonjinija i naravno izabrao sam goru opciju.

9. sve mi je islo osim azarenke, i on mi se posrao

10. Tacno sam gledao garsiju lopeza, razmisljao neki kontra hendikep i reko necu da rizikuem i stavim ovoga

11. HAHAHAHHA JEBI MOCARTA ZA POLA POENA SAM PROSAO!!!

12. O JEBEM TI MATER, VADIM SE UZIVO IGRAM DAJE APOEL SLEDECI GOL, DVOJKU NA MARIBOR I DVOJKU NA JUNAJTED

I ONDA TRIPUJEM BRANIM SA JUNAJTED X I ONI PRIME DRUGI

13. I treci. Mojes, vrati seeeee.

Kakav je Ferguson trener bio, tek sad se vidi.

14. Larry Underwood

Au, prolaz na Seltik 1.25, koje masivno precenjivanje.

pre 9 sati

Pozz

15. Predvideo sam i ja ispadanje Seltika. Pravda je zadovoljena!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.