Кладионица

1. Ma da, gowna klasična.

2. Bate - Slovan 1X&0-3
    Zenit - Standard 1X&0-3
    Apoel - Alborg 2+
    Seltik - Maribor 0-2
    Porto - Lil 1X&0-3
    Arsenal - Besiktas 1X&2+
    Bilbao - Napoli 2

Ukupna kvota preko 40, odigrao za 10 kinti na meridijanu online i uslo mi prvih pet, sad razmisljam dal da igram singl na bilbao il da ko covek zajebem 10 kinti, pa ako udje, udje i onda na gurmansku i pivo, a ako ne udje ko jebe 10 kinti

3. nećeš valjda da braniš dobitak četri eura
    tis gori no ja

4. uplatio sam pre mesec dana 500 kinti da isprobam online posto uzivo ne volim i otad jos nisam zaradio, a bogami nisam isao ni da doplacujem...jos imam 230 kinti na racunu, dakle na gubitku sam, al ako udje u plusu sam lol :D
    ja to iz sprdnje pikam, al mi zao da padam zbog jedne tekme, makar i za 400 dinara

5. Uplati sto kinti X na Bilbao - Napoli.

6. Nikolas.

HAHAHAHHA JEBI MOCARTA ZA POLA POENA SAM PROSAO!!!

Pola poena lool :D

7. verovatno si mislio ZA POLA KOSHA

8. Dzankela lektor, razumemo se :D

9. И il da ko covek zajebem 10 kinti, pa ako udje, udje i onda na gurmansku i pivo, a ako ne udje ko jebe 10 kinti

a ako ne udje ko jebe 10 kinti

ko jebe 10 kinti

10 kinti

10. Cibulkova izgubila od 15-godisnjakinje...i posle me pitate zasto ne treba staviti vise od 100 kinti na zenski tenis

poz

11. jebeno '99 godiste ejjj

12. brate zamisli da te 99 godiste dobije u partiji tenisa...znaci ono, penzija odma

13. taj fazon, znaci i dalje je u tom nekom periodu gde su joj muzicki idoli Marko Mandic i majli sajrus

14. nisam obracao paznju, mada verujem da je bila 10-15

15. Lepo ja kazem da je ovaj virtuelni fudbal spas.....
    http://i.imgur.com/mr9oIcf.png

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.