Кладионица

1. a ovotije sestra od tetke poyy

2. I AL SAM SE NAJEO KROFNI SA PLAZE! XAXAXAXA SEX NA PLAZI!

3. NOGE MI NISU BRIJANE A NI PRSA!!! XAXAXAX

4. који сам ја дебил, синглирам швецку на добру квоту уместо да одиграм нпр. на русију, шпанију и енглеску... мада би онда неко типа енглеска ремизирала....

5. Hoce li mi neko reci sto je granica na Valancijunasa samo 13.5? Sta oni znaju a mi ne?

6. Irska - Srbija - 3+
    Litanija - Turska - 1x
    Danska - Bugarska - 3+
    Grčka - Poljska - 2-3
    Norveška - Italija -2
    Andora - Vels 2-3
    Ponto preta - Atletiko g - 1
    Sapaio C - Icasa - 1
    Vasco - Luverdense -1

95 kvota

7. ja jebo sa crnogorom i cilicem pozzzzzzzzzzzz sa ibize, danasnji fix je svakako pobjeda nizozemske u gostima protiv pitera i druzine.

8. иако сам их ставио на један тикет, холандија ми је сумњива... биће неки реми јебем их ууста

9. Велс 2&3+, Босна 1&3+, Чешка гг, Норвешка гг, Словенија (+25,5) Х1...квота 20 округло, препишите и узмите новац. спорцки позздрав

10. somi jebem ti majku da nisi ti igrao nizozemsku sad bi prosla... salim se ne jebem ti majku, oprosti za nevaspitane reci, mi smo braca kladionicari ako nemamo jedno drugo nemamo nikoga pozz

11. ањњњњ <3
    контао сам да не може све сјајно проћи, ал да турска пукне 3 -0 од исланда, босна од кипра и црна гора од фарских острва, то нисам...

12. Gde je onaj sa NENE + ?

13. I mene sjebao NENE plus! A sto je najjace, lik je imao 10 suteva,al jebiga Krle ga stavio u dzep i istraumirao ko malo dete i u napadu i u odbrani.

14. ako skupi ovaj status 2 lajk, postavljam par za danas, dobitni...

15. K. Irving +
    J. Valanciunas +

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.