Кладионица

1. Hull ce jebati palaso, mark vaj vrds!

Necu moci da postavim tiket jerbo idem na svadbu, tako da cu se pohvaliti dobitnim, onako jajarskim.

Evo predloga.

Hull 1xi2+ moze i 1xi3+, daje gol u oba...
    Mancester 1-1
    Celzi 1i2-3
    Bajern Hanover gg4+
    Valencia 1 ili 1x i2+
    Noc Kaunti, Sruzberi,Bristol R.,YEOVIK, sve 3+
    OFK 1i2-3
    Zvezda gg4+
    i tako tooo...

Inace, pre 2 sezone mi ortak rekao za RB Lajpcig, radi covek u Red Bullu, nema veze sa fudbalom, prati eventualno PL,u fazonu igraj na njih, moraju da idu u visi rang. I ja ih pratio, jebali mamu svima, evo sad su medju prva 2 u Cvajti.. Tako da, gruvajte na njih kad god, sad su i velike kvote, fazon dali su neke milione za napadace, puni su love...Osnovani 2009,, i samo ka gore idu..

EDIT: Lolek, igra im Kedirin mladji burazer.

2. јебем матер неспособним тимовима...
    копи пејст са једне типстерске странице ја ћу испратити, па ко воли
    VIP SINGLE BOMB: Heracles Al.-NAC Breda (04.10. 18:30) 1 2,15 BOMB 2-1 27,00
    -----------------------------------------------------------
    Jako zanimljiv mec, Heracles nema niti jednog jedinog boda, 7 poraza i poslednje mjesto na tabeli. Ono sto je ovde i vise nego zanimljivo jeste cinjenica da su ova dva kluba u samo dvije godine odigrali cak 4 prelaza iz 2-1 ili 1-2 sto nema sanse da je slucajnost i znaci da su u dobrim odnosima a Heraclesu ne da trebaju 3 boda nego im treba 10.

16.09.12 ERE Heracles Breda 2 : 1 (prelaz 2/1)
    11.04.12 ERE Breda Heracles 1 : 2 (prelaz 1/2)
    14.08.11 ERE Heracles Breda 2 : 1 (prelaz 2/1)
    01.05.11 ERE Breda Heracles 1 : 2 (prelaz 1/2)

3. otkuca mi Maja Vilijams par koji nisam stavio uopšte, neki jebeni rumunski Botosani, al evo ih vode, molite se za moj tiket, poz

4. Ala usra valensija atletiko u 14 minuta, jebem li ti sranje.

5. како сам искусно забаталио дортмунд, два пута су ме сјебали у бундесу, е трећи НЕШ ГА МАЈЦИ

6. Dabogda se zapalila baj arena!

7. Sjeba me Svonsi za medalju.
    Ovaj drugi mi je u igri jos uvek, cekam jos Barsu 4+ http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1935#post_2964120

EDIT: Dobro je, primio ga i Lester u 95., hvala Svonsiju sto nisu dobili, sad bih slomio tv.

8. Brdo tekmi koje sam hteo da odigram opet neka sranja. Nerealno šta se sve dešava. Valjda ću makar ovo da ubodem.
    http://i.imgur.com/pTLEcKi.png

9. Ako dođe zvezda iz dvojke u keca, a nije nemoguće, ili je mijailović stvarno drvuljaga ili je namešteno, sutra igram partizan 1-2 za dvesta i šurim mocart kao svinjče u novembru.

10. Admira 0 - 1 Altach аустрија
    полувреме је, ово играм кеца тренутна квота 6.5

11. Kako jebena katalonska govna igraju za kladionicu majku im jebem.

12. novi krug 16 tekmi 2-5, zavrsio se sa 4 promasaja i to dortmund jedan falio, rendzers jedan falio, herakles jedan preko i derbi 0:0, sa 50 din dobitak bio preko 15 soma, svakako da nastavljam

13. Шта не завршава овај Фенербахче? СУДИЈА КРАЈ БРЕ

14. Шта мислите, 'оће ли га забити овај Спортинг? Само њега још чекам, а погодио сам:

Кан - Марсеј 2
    Солнок - Партизан 2
    Ст. Гален - Базел 1Х
    Фенер - Коњаспор 1
    и Милан ће највероватније да победи Кјево, води 2:0

Допуна:
    Брат Ислам Слимани чуо да ми је потребна помоћ, па је часком забио 2 комада. То Ислам Србине!

15. спортинг забијо 4 комада поуу

16. И, јел могло да буде нешто данас? Мислим да сам сачувао паре гледајући резултате, болес ме спречила (не јебем сестру).

17. eo ga recep za jebanije motzarta

w ham - qpr X
    celta - vilareal gg 3+
    gladbah - mainz gg
    wolfsburg - augzburg gg
    sevila - la korunja 1

somundara na ovo i preljepa kinta

18. Teško da će Kupeer izvući iks, prejadni su. Vest Hem je takodje jadan, ali manje jadan nego ovi prejadnici, a pošto je mali broj ekipa koji su jadniji od njih, onda moraju svaku šansu da koriste protiv njih. Znači kec.
    Od mene za sutra:
    Junajted - Everton gg3+
    Čelzi - Arsenal 1
    Totenhem - Sautempton gg
    Sevilja - La Korunja 1
    Juventus - Roma gg
    AZ Alkmar - Tvente gg3+
    kvota 26
    --------------------------------------------------
    Sevilja - La Korunja 1&3+
    Junajted - Everton 4+
    St.Etjen - Tuluz 1x&2+
    Lacio - Sasuolo 1&3+
    kvota 19

19. Svaka čast gmudou za levante, ubo ga je k'o prstom u dupe, sve pogodio.
    I da, naravno da nisam ispratio jer sam švorc.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.