Кладионица

1. А кец икс, иск нисам приметио.

2. Ko je bogat a ko je govno?

3. Mene sjebao inter x2 i 2 + za 15 soma.. Da bude smesnije, ta ista Fiorentina je pre 2 kola kada sam cekao za 45, igrala 0-0 sa Sasulom. Osecam se kao na ruletu, ja gore, on dole, ja dole, on orfu... :)

4. који фотошоп ова уплата олол

5. Ima danas Engleza pun kurac..

Moji favoriti:
    Gateshead 3+, naravno 1-1 i3+
    Bristol same same
    Grimsby same same
    Mk dons 3+ ili 2+pp
    Dundenagueogn neki kurac irski, 1xi3+
    Crusaders 1-1i3+
    Bury 3+...

6. Serem usta Harrogateu i Gainsbouroughu. I Bristolu i Grimzbiju, jebali mi mamaru. I Gatesheadu. U sustini svima.

7. има злојава на Боа - П. прете 1/2 па ко хоће може да проба на ситно, а ја сам свакако планирао да опичим једно пешес прелаза

8. Znas da cu da sidjem sad do sokera da odigram, koliko sam dokon...

EDIT: Sidjem kurac, pocinje za 4 minuta.

9. а јбг, за овакве ствари само онлајн клађење, ем ко ће да уплаћује 10 тикета, ем можеш да ловиш све на лајву, а да не причам о цимању до клаџе у зло доба, углавном ови латинероси крећу после 12

10. Јел дошла злојава са слике?

11. Doslo iz keca u x, primili gol u 44om...

12. Alessandria - Savona

ДОЈАВА

ИЗ ДВОЈКЕ У КЕЦА

13. Ja mecem, makar rekao on iz glave. :D

34 kvota u Sokeru, molim lepo.

14. Gospodine Roben, molim da postavite izvor.

15. Trebalo bi probati Krku danas kvota je 4.00

16. 34 kvota u Sokeru, molim lepo.

smanjili na 26 pizde! e sad ima da im dodje zinat

17. Пала квота на кеца много опасно са 1,8 на 1,35.
    Домаћин игра лигу изнад госта добри су кући гост није ни за курац у гостима + гост има 12 изостанака.
    На фејсу сам нашао код неког лика и посто је мала квота на кеца боље да бацим нешто на прелаз или на коначан исход Х (сад се размишљам и о тој варијанти) јер сам сигуран да ће гомила људи да трпа ово

18. Znači trpati na iks dva :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.