Mene sjebao inter x2 i 2 + za 15 soma.. Da bude smesnije, ta ista Fiorentina je pre 2 kola kada sam cekao za 45, igrala 0-0 sa Sasulom. Osecam se kao na ruletu, ja gore, on dole, ja dole, on orfu... :)
Moji favoriti:
Gateshead 3+, naravno 1-1 i3+
Bristol same same
Grimsby same same
Mk dons 3+ ili 2+pp
Dundenagueogn neki kurac irski, 1xi3+
Crusaders 1-1i3+
Bury 3+...
а јбг, за овакве ствари само онлајн клађење, ем ко ће да уплаћује 10 тикета, ем можеш да ловиш све на лајву, а да не причам о цимању до клаџе у зло доба, углавном ови латинероси крећу после 12
Пала квота на кеца много опасно са 1,8 на 1,35.
Домаћин игра лигу изнад госта добри су кући гост није ни за курац у гостима + гост има 12 изостанака.
На фејсу сам нашао код неког лика и посто је мала квота на кеца боље да бацим нешто на прелаз или на коначан исход Х (сад се размишљам и о тој варијанти) јер сам сигуран да ће гомила људи да трпа ово
А кец икс, иск нисам приметио.
Ko je bogat a ko je govno?
Mene sjebao inter x2 i 2 + za 15 soma.. Da bude smesnije, ta ista Fiorentina je pre 2 kola kada sam cekao za 45, igrala 0-0 sa Sasulom. Osecam se kao na ruletu, ja gore, on dole, ja dole, on orfu... :)
http://oi60.tinypic.com/2zyyd7n.jpg
evo vam zlojava
који фотошоп ова уплата олол
Ima danas Engleza pun kurac..
Moji favoriti:
Gateshead 3+, naravno 1-1 i3+
Bristol same same
Grimsby same same
Mk dons 3+ ili 2+pp
Dundenagueogn neki kurac irski, 1xi3+
Crusaders 1-1i3+
Bury 3+...
Serem usta Harrogateu i Gainsbouroughu. I Bristolu i Grimzbiju, jebali mi mamaru. I Gatesheadu. U sustini svima.
има злојава на Боа - П. прете 1/2 па ко хоће може да проба на ситно, а ја сам свакако планирао да опичим једно пешес прелаза
Znas da cu da sidjem sad do sokera da odigram, koliko sam dokon...
EDIT: Sidjem kurac, pocinje za 4 minuta.
а јбг, за овакве ствари само онлајн клађење, ем ко ће да уплаћује 10 тикета, ем можеш да ловиш све на лајву, а да не причам о цимању до клаџе у зло доба, углавном ови латинероси крећу после 12
Јел дошла злојава са слике?
Doslo iz keca u x, primili gol u 44om...
Alessandria - Savona
ДОЈАВА
ИЗ ДВОЈКЕ У КЕЦА
okle ti to?
Ja mecem, makar rekao on iz glave. :D
34 kvota u Sokeru, molim lepo.
Gospodine Roben, molim da postavite izvor.
Trebalo bi probati Krku danas kvota je 4.00
smanjili na 26 pizde! e sad ima da im dodje zinat
Пала квота на кеца много опасно са 1,8 на 1,35.
Домаћин игра лигу изнад госта добри су кући гост није ни за курац у гостима + гост има 12 изостанака.
На фејсу сам нашао код неког лика и посто је мала квота на кеца боље да бацим нешто на прелаз или на коначан исход Х (сад се размишљам и о тој варијанти) јер сам сигуран да ће гомила људи да трпа ово
Znači trpati na iks dva :D