Кладионица

1. свака част милоше за само једну текму успео си да ми обориш тикет! шалим се, јадна понуда данас ставио би визуру на неки од тикета свакако

ево једне "дојаве" која ми више личи на класичан тип, преко које неко покушава да заради говорећи да је дојава, 100% сигурно и слично

23:00 Zeledon - Alajuelense 2 (2.00) 100%

2. Јбг лепи, ко нам је крив што се кладимо средом јебеном. Брате, Левски. Бугари и кошарка.

3. Последње паре на рачуну ставим на двојку Крке и да Крка добија последњу четвртину, и извукох се некако. Од сад баскет само лајв, безвезе пуцам кинту кад играм тикете. Имам сад лепу своту за викенд да јебем Меридијана глупог.
    http://prntscr.com/4uappt
    http://prntscr.com/4uaqts

4. ja ubodem 2 kvote 3,5 obara me ciganski ppx, al volim da ga odigram jbg

odigrao sam jedan ciganski u planet winu, fazon makedonija 1x kvote 1,01 i te fazone da bih nabio bonus mislim da imam 70% bonusa, najveca kvota mi je bosna 2-4 1,6 pa posle spanija daje 2 1,6 ostalo su 1,2 i manje sa 100din dobitak 9k ne znam kako ali prelepo

5. takodje na nas trpajte milijarde, moze in a 2-2 i 2-2 i 3+ za jermeniju ne igra fazon 5 najvaznijih igraca, usracemo ih

6. Ово ћу, то јест нећу ја, ако нађем неког да ми уплати, одиграти за ова два дана

http://i.imgur.com/4q7XRDK.png

7. дојава за двојку прошла, 2:3 на крају лоло

8. Није то дојава, само добра анализа и мало среће.

9. па то сам горе и рекао, у суштини само сам назвао како сам видео

10. Nisam uplatio ono moje, dakle doci ce, uplacujte.

11. Ja igrao austriju x2 i 3+, ruse x2i0-3, isto to svajcarce, makedonce 1i2-3, jablonec 3+ i neke hokeje...

inace, fina kvota na makedoniju 1-1, fazon 2.35, a da daju dva u prvom 4,8... lepo za singlove, ja razmisljam da stavim na ovo drugo 2 hiljade..

12. ja cenim

pobeda svedjana
    pobeda svajcaraca ili bar x (x2&2+ dobra kvota)
    spanci daju gol u oba
    makedonci 3+

to ili slicne igre, imam na dva tiketa, pa eto cisto da podelim sa vama :D

13. Popusim sam sebi govno
    Luxemburg je jedina zemlja koja je otisla u rat i vratila se sa vise ljudi
    Poslali su ih 50 u Afganistan i dosli kuci sa 51
    i sad vode protiv Filipa Makedonskog
    jebo me konj sto prepisah tiket
    danas svi igraju fudbal
    Nemojte piti cinjak

14. mrtvi spanci govna najgora

15. Ал баш сви га играју, Луксембург и Лихенштајн еј. Мада им и противници нису колоси фудбала.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.