Кладионица

1. Evo dadoše ga Španski cigani.

2. Shone d moj, samo da dodam da si verovatno mislio na Lihtenštajn, oni su otišli u rat protiv Italije sa 80 ljudi i vratili se sa 81 čovekom.
    Inače Island ide na Evropsko, ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKEEEE!!!!

3. Hahaha mrtvi midzeti. Bolje da nista nisam igrao danas...

4. Wolframe sijalico 100watna,kako ja da objasnim da sam zgovno pare za vikend na cetvrtak
    Da ne idemo na off,jebi Mozzartoa sutra!

5. Bratic ti postaje ozbiljan kladionicar, bas one glave sto uzimaju kintu. WP

6. Mog'o sam da postanem, da mi je makar 50% onih tiketa isprolazilo. Ovako, nešto sam malo u plusu. Mada, ako se računa i rulet, onda sam malo više u plusu. ololo

7. BUGARSKA - HRVATSKA 2
    TURSKA - ČEŠKA X-1
    KIPAR - IZRAEL GG

8. Kad si vec ostavio link, evo ti dobitan tiet
    http://prntscr.com/4uvrhw

9. Види га Жајкчина што му иде тикет, само да поведе туркија и кипар да гол.

10. Samo da vas obavestim da sam se omrsio, napokon :D

Odigrao za 400

Zabari daju gol u oba (ljubim kjelinija u kure za tajming )
    Belgija 2+pp&4+
    Nemacka u21 poluvreme ili kraj dvojka

izlaz 1600, milina.

Jeste jajarski sto javljam kad prodje, al nisam bio za kompom kad sam ulatio, pa nisam javljao ni kad su bile u toku.

11. За данас ми ово делује најсигурније:

Пољаци - Швабе 2
    Румуни - Мађари 1
    Солнок - Игокеа 1
    Бешикташ (хенд. -9,5) - Тамонекиликови 1

Нисам ништа анализирао, премеравао и те форе. Одиграно више онако инстинктивно.

12. Alkoron - Osasuna 1 , kvota oko 1.9 i u padu

Osasuna dolazi sa 11 igraca, valjda im brdo otislo sa repkama. Kaze da imaju samo dva odbrambena igraca.. valja pokusati i na golove, pa eto da podelim, fina kvotica.

13. Скроз изгубим вољу за клаџом кад су репрезентације, некако ми је листа одбојна, тако да сам сам ово одиграо:
    http://i.imgur.com/UTGnYUJ.png
    http://i.imgur.com/9srXqlP.png

14. Ја се зајеб'о, напис'о Бешикташ, а оно био Галатасарај. Маму им јебем, тачно 9 разлике победили, треба више од 9,5... Па јебем ли им...

15. Види га Жајкчина што му иде тикет, само да поведе туркија и кипар да гол.

Turci mi uterali.
    Baksuze!

16. JERMENIJA SRBIJA tr 0:2
    FINSKA GRČKA tr 1:1
    RUMUNIJA MAĐARSKA tr 2:1

bezveze

17. Kako mi je srbija oborila 2 tiketa iskusno.

na jednom poluvreme ili kraj 2
    na drugom 2&2-3

Alcoron dosao ko iz picke, samo sto slepci ne uvaljase jos neki komad, i to imali 2 igraca vise dugo vremena

18. Одигр'о сам ја хендикепа на тај твој Алкорон. Лепо ми звучало то што си рек'о, ал' сам га комбинов'о са мртвим Румунима и јеби га... Знам ја да су Румуни пропали, ал' откуд баш толико да не могу бедне Мађаре код куће да победе?

А не могу да верујем да су и Швабе продале душу кладионицама. Кад су они изгубили од Пољске? Па Пољаци имају комплекс од Шваба из разумљивих разлога који се вуку још од четрдесетих година прошлог века, тако да је то увек био сигуран погодак играти на Швабе против Пољака.

А можда је данас био и неки добар дан за изградњу неких посебно добрих међусуседних односа, укључујући ту и ову текму у Румунији. Који сам теоретичар завера. лоло

Да се вратимо на тему: Ево погодио сам две нерешене (Шћипетаре и Финце), ал' ме на том тикету изјебаше редом: Србија, Румунија и Њемачка. И Солнок ми на том тикету, ал' он је уз ове нерешене једини позитиван.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.