Кладионица

1. drug izgubio osamdeset maraka na pikadu
    - pa kako si izgubio osamdeset maraka na pikadu, crni miloše?
    - tako što sam glup i što ne znam igrati pikado

2. olympiakos h2
    cska h2
    bajern 1
    kvota 5

Ne stižem na olimpijakos, šta da igram umesto toga?

3. Vims 13.5 +
    Bilan 12.5 -

4. i eto nisam stigo ništa odigrat

5. Jbg, nisam stigao da okačim na vreme, počeo olimpijakos, to je bilo baš za staviti kuću na doh2, al' vidim da ste mahom igrali isto.
    Još imam galatasaraj h2 (digli na 4.5, taman za poen, cenim da su baš potcenili turke), bajern preko 156.5, genk gg3+ (1.8) i šalke tm12+&gg (2.8).

E, a ovo gore što sam igrao na olimpijakos je dodatni hendikep 2.

6. Ја данас ништа, ко зна зашто је то добро, али за сутра крећем да састављам од сад.

Иначе ово што је Аца играо је додатни хендикеп, ако неком није јасно.

7. Sacramento- Portland 2 (1.50)
    Indiana- Memphis 2 (1.40)
    Chicago- Cleveland H2 (1.85)

evo ko hoće da poboljša materijalni status

8. Turci iz dvojke u keca, galatasaraj. Mamicu im jebem. A vidim na poluvremenu rezultat, bila neka lepa kvota, al' statistički ih ubila kašimpaša, onda vidim 85. minut 1:1 a kvota 7 na keca, i nemadoh muda i oni ga uteraše, govna.
    Sad da se jure bešiktaš i fener.
    A ubilo se što je bio doh2 k'o kuća na olimpijakos, jebem ti neptunas, ej.

9. Ја нисам оно баш баш сигуран, али мислим да је додатни хендикеп. Мада нека и остали дају своје мишљење.

10. Ne bih rekao, Laki, meni danas radnica u kladionici rekla da je to u stvari dodatni hendikep, kao hendikep samo manji. Dakle ako hendikepiran nema nogu celu, dodatno hendikepiran nema nogu do kolena (mislim, kakva logika, onaj dodatno hendikepiran ima manji hendikep lol).

11. A ubilo se što je bio doh2 k'o kuća na olimpijakos

bio doh2 k'o kuća

doh

?

12. Ooo Turci nacestitam vam se milosne nove godine!
    Vujukase jebao sam ti komplet familiju u picku ako mi dodje Klivlend !
    http://i.imgur.com/OvkcLw4.png

13. Veličanstven preokret Keja Nišikorija! Idemooo do titule! Đovak je sledeći.

14. Јебем ти Сан Антонио! Целу утакмицу водили и на крају испуше. Одигр'о синоћ тикет, само ме они сјебали. Погодио Кливленд, Мемфис, хендикепе на Сакраменто и Лејкерсе и ето...

15. oce li merdijan davat vise poene igraca za enbeja

16. Шта мислите 'оће Бајерн да победи овог Дортмунда?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.