Кладионица

1. e ja sam nepoznavalac en be a kosarke, al posto je to cirkus, i ne treba ti neko znanje da ispadnes majmun, vako sam nalupao i nemam nikakva ocekivanja jer cu spavati, pa necu moci da imam mentalnte poteskoce
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1494-7009479-1239

2. Padas na toronto poz

3. Swy my k0jy pykNem0 y t0ky dAnA Pa nAs UveCHe wady NbA k0sHarkA

4. hej hej hej gazi mudooo
    tvoje srce kuca ludooo

igrao na okla homuuuu
    bice blizi nervnom slomuuu

potrosio paru svaku
    igrajuci na iii bakuuu

igrao na sakra mentoooo
    pa mu ga je mocart metnoooo

5. Džanki se i dalje kurva u Grenoblu, evo ima već mesec dana :((

6. nisam ja igrao na okle homo i sa kru metno nego da nece da ih natovare sa vise od 3.5 i 6.5 razlike respektivno

7. sTym u wEzy dAjte nEke Fyksewe SeegYritzE eXeXe

8. Ma kakav nba, lova lezi u nebitnim fudbalskim tekmama.. :)

Evo moje carolije za danas.

Partizan 1
    Redjo Emilia h1
    Lokomotiva Kuban h1
    Djokara 1
    Koventri 1x i 3+
    Kidderminster 1x i 0-3
    Telford 3+
    Brazileo Brazile 2
    Belgija 1
    Zelena Gora 1
    Jokerit 1

Molim lepo, sto somica niotkuda!

9. Rumuni su nezgodni, gledao sam ih protiv Banvita. Navijam da pobedi Partizan, ali nisam imao muda da ih stavim na tiket.

10. Hrvati danas u Londonu igraju protiv Argentine. Ovako stoje stvari:

Trebali su da igraju protiv Amera da im uzvrate sto su ameri sa njima odigrali prvu utakmicu kada su stekli nezavisnost, al su ih Ameri ispalili pa su uleteli argentinci. Hrvatima ovaj termin nikako ne odgovara posto za vikend igraju kvalifikacije.Tako da ce izvesti igrace iz svoje lige. Dok za Argentinu igraju Mesi, Aguero, Maskerano...svi prvotimci.Kvota sa 1.5 pala na 1.25. Vredi pokusati hendikep ili tako nesto poz

11. Сад у 18, Партизан, Химки, Лиепаја, Банвит, 3.68. За вечерас ће видимо, багуе ми саит тренутно.

12. Blejkara pravi samo ozbiljne tikete, ništa kvota ispod 100.