Odigrah sinoc tikete jerbo radim, ali evo vam jedan koji ce biti dobitan.
Gent 1-1 i 3+
CIty 1-1 i 3+
Zvezda daje gol u oba
Stoke 1-1
Fejnord 2+pp
Majnc 1x i 2+
Dortmund 2 i 4+
Samo jos da napomenem da je u Meridianu kvota ovde 339, a u Sokeru 448, sto znaci 20 hiljada vise na iste utakmice, plus bonus, sto je ukupno 30 soma vise. Pa ne da me ne mrzi da prosetam do Sokera 20 metara vise za 30 hiljada, nego cu da se kotrljam. Meridian mesara ale ale ale
Sinoć samo džem mrtva, sastavio prvi put u ovoj sezoni poene igrača i lebron kaže "ne može brate puši kurac".
Siti nije toliki fiks ako ne igra Silva, mada opet, 1.4 na siti kući jbg, to mora, arsenal - mančester gg opet mora, čelzi kec i daje dva, zvezda sigurna pobeda 1.9 (radnički nije dao gol na svom terenu ove sezone, jbg ako ga baš zvezdi zavuku), i za singl hofenhajm daje 2 i gg.
hofenhajm je, za razliku od prosle sezone, tim koji je najmanje dolazio 3+, mislim samo 3 puta ove sezone, ne divljaju kao nekada, moguce da ce dati jedan, ali 2 tesko, poluvreme 0:0 ili 1:0 za bajern kraj 3:0 za bajern
slazem se za siti, plus ce i gg doci, a dodao bih romu i juve x2 i 3- nisu lose kvote
I naravno da je mrtvi klivlend puko, sestre im jebem.
Jebote taj vasington prosle sezone igrao 20 meceva bez pobede, fazon ambicije ko da su partizan u NBA, i sad kao laganini oderu Klivlend..
Ауу који трип. Свира ми полувреме на утакмици Нафтан-Динамо Миск, и после фазон 3 минута чујем звук да пада гол, ја рек'о шта сад који курац ?! И све регуларно као, приписали им гол. Шта се десило Бога питај...
ArminVanBuuren
pa to, nema sanse da hofenhajm da 2, jos u gostima bajernu...
mada sta je sve bilo u fazonu nema sanse, a dolazi iz dana u dan...
у јеботе, колико се не разумемо. хофенхајм даје два, ту нема приче! три је мало много, то је оно баш за храбре. а два глат.
и шалке - волфзбург ако не дође гг3+ онда баталити кладионицу.
Николас, макаронац, газимудо, грифин, бвдлга и шоми да баце по један пар на певете ако их не мрзи, један пар сам уз'о од болта, један ћу ја да смислим, и да саставим фешту од тикетића. хвала и позз
А шта знам, ништа специјално за сад, у 16 имам Марибор, Сити и Челзи :! За даље нисам гледао, мрско ми да размишљам, чекао да ме удари шећер из торте коју сам појео.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Uplatio sam monstruoznih 100 dinara i imam neopisivu kurcobolju da branim ovo.
nego reko da pitam, da podignem sebi nadu jer znam da ce pasti cim su stavili ovoliku kvotu na klivlend.
Nemojte da propustite fixeve poput
STOKE-Barnli 1.70 kec
SIty 1 1.40
i tako to..
Odigrah sinoc tikete jerbo radim, ali evo vam jedan koji ce biti dobitan.
CIty 1-1 i 3+
Zvezda daje gol u oba
Stoke 1-1
Fejnord 2+pp
Majnc 1x i 2+
Dortmund 2 i 4+
Samo jos da napomenem da je u Meridianu kvota ovde 339, a u Sokeru 448, sto znaci 20 hiljada vise na iste utakmice, plus bonus, sto je ukupno 30 soma vise. Pa ne da me ne mrzi da prosetam do Sokera 20 metara vise za 30 hiljada, nego cu da se kotrljam. Meridian mesara ale ale ale
Sinoć samo džem mrtva, sastavio prvi put u ovoj sezoni poene igrača i lebron kaže "ne može brate puši kurac".
Siti nije toliki fiks ako ne igra Silva, mada opet, 1.4 na siti kući jbg, to mora, arsenal - mančester gg opet mora, čelzi kec i daje dva, zvezda sigurna pobeda 1.9 (radnički nije dao gol na svom terenu ove sezone, jbg ako ga baš zvezdi zavuku), i za singl hofenhajm daje 2 i gg.
Kvota da hofenhajm daje dva i bajern bar 1 je 4.1 pozz
pozz
hofenhajm je, za razliku od prosle sezone, tim koji je najmanje dolazio 3+, mislim samo 3 puta ove sezone, ne divljaju kao nekada, moguce da ce dati jedan, ali 2 tesko, poluvreme 0:0 ili 1:0 za bajern kraj 3:0 za bajern
slazem se za siti, plus ce i gg doci, a dodao bih romu i juve x2 i 3- nisu lose kvote
брате нисмо се разумели, хофенхајм даје два и бајерн један, а ако ти се баш не свиђа онда гг2+ у моцарту, оно да оба дају бар по 2.
http://i.imgur.com/p3sephC.png
http://i.imgur.com/7pJJvCD.png
I naravno da je mrtvi klivlend puko, sestre im jebem.
Jebote taj vasington prosle sezone igrao 20 meceva bez pobede, fazon ambicije ko da su partizan u NBA, i sad kao laganini oderu Klivlend..
http://i.imgur.com/ARJtT9y.png
http://i.imgur.com/7Xjh4KZ.png
Gazimudo, Klivlend je samo sa mesom!!!
Ауу који трип. Свира ми полувреме на утакмици Нафтан-Динамо Миск, и после фазон 3 минута чујем звук да пада гол, ја рек'о шта сад који курац ?! И све регуларно као, приписали им гол. Шта се десило Бога питај...
у јеботе, колико се не разумемо. хофенхајм даје два, ту нема приче! три је мало много, то је оно баш за храбре. а два глат.
и шалке - волфзбург ако не дође гг3+ онда баталити кладионицу.
Николас, макаронац, газимудо, грифин, бвдлга и шоми да баце по један пар на певете ако их не мрзи, један пар сам уз'о од болта, један ћу ја да смислим, и да саставим фешту од тикетића. хвала и позз
Coa, mrzi me u pvt, al evo ovde. Hanover - Lever 1X kvota oko 1.7 valjda. A ako ti je to mala kvota, onda Njuka QPR GG3+, na kvotu fazon 2.4
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201105/68064/medium_gzu.jpg
papete oce da te krivicno gonim za ovo sto si uradio sad_
Као да Флипсич алудира на нешто....
Ја сад сео за комп, ко зна зашто је то добро, покушај прављења новца почиње.
Papit, laki, bezderanja i šeka isto po par, za drugi tiket, ili prvi pošto neće da se odazovu ni trojica ovih ozgo, lol.
Gazi, pomišljao i ja gg3+ na svrake, pokupio sam to.
А шта знам, ништа специјално за сад, у 16 имам Марибор, Сити и Челзи :! За даље нисам гледао, мрско ми да размишљам, чекао да ме удари шећер из торте коју сам појео.