Кладионица

1. Da, prepisujem igrace redovno od tebe posle onog tvog dobitka gde te nisam ispratio. Morao sam da trcim do Milenijuma jer u Mozzartu nije bilo Parkera u ponudi.
    Ulozio sam Teslu.

2. Evo vam mojih mezimaca za danas. Pocecu i ja da prepisujem ove igrace, sprdam se sa ortacima, kao gde znaju da li ce neko da metne preko 18, ali vidim da moze se uzme lova. Rado pratim sa 200 din uvek.

Uniks h2
    Fener H1
    Unikaha 2
    Spartak M 1i2-3
    Lion 3+
    Real Sosijedad 2i2-3
    Valencia x2 i2+
    Sampdoria 1xi0-2

Nije neka ponuda, pa sam uglavnom mesao parove i razne igre.

3. Đes ti našo uniksa?

4. Sa Sasarijem u gostima, 20:30h. :)

5. Iz nekog razloga mi wwin ne pokazuje, sad vidim dima na ostalima -.-

6. Iskombinovao sam sve ovo vaše i dobiću milion.

7. Нек је са срећом!

8. Skinuo sam Unix uživo kad je bilo neriješeno, kvota 2 bila, vezao sa Efesom, čekam pare. Fuj.

9. Na sigurici me baci samo šugavi Nju Orleans koji nije mogao ni 95 poena da utrpa Voriorsima, ili oni da daju više njima za 10 somova, na fudbalu me bace samo Spartak 1 i Lion 0-2 za 11 (Lakazet ga dao u 90.-om), ALI SAM OPET PROŠAO POENE IGRAČA! :D
    Tako da ono, suma sumarum, ne žalim se. :D
    http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830449300024&pin=6561

10. Grifine, u kurac te ljubim.

James-
    Irving +
    Lilard +
    West -
    Davis +
    Evans -

Prepisao, stavio 300, uzeo 11500.. :) Saljite za vcrs.

EDIT: Sad vidim da je isti ovaj gore, samo ja nisam imao Holideja u ponudi, a i isti kurac bi mi bio. Na drugom sam pao Oldriza i Karija +, ali to sam sam nesto muljao..

11. dal cepate tako te igrace, svaka cast moracu da ispratim ponekad

12. bravo grifine bravo bvdlga!

13. U mamu im, Evans u sokeru bio 15,5, ali je Irving cini mi se bio 20,5 ... Jebeno, zamisli padnem za poen a negde druga granica bila..

14. Fala grife
    UZ GRIFA JEBACEMO KLADIONICOE

15. MA ZATVARAMO KLADIONICE BREEE! Kako mi je toplo oko srca kad vidim da se neko direktno obogatio od mojih proserskih saveta. :D
    Samo je fora što sad mora da vidim s ovim iz Milenijuma za ovog Holideja. Piše kad otvorim linak od tiketa da uopšte nije ni igrao, a na NBA-ovom sajtu piše da je igrao 1:50 i da je dao 2 poena. Mada, jedino što je dobro što su likovi koji tu rade stvarno kraljevi i uvek mi izađu u susret kad god je tako neko sranje. Ali ovde je stvarno sve jasno kao dan. Ali najjače od svega mi je što su za tog klinca stavili granu 15.5. Ja gledam u fazonu koji kurac.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.