Кладионица

1. kako te nije sramota da varas ovaj posten narod

2. још доказа да се лењост исплати.
    ето мене мрзело да се враћам у кладионицу, и сачувам сто динара. сто динара за мало ленчарења, није лоше!

3. Haha metn'o vam Nišlija zlojavu. Nikada ne verujte Nišlijama i ciganima, zlatno pravilo.

4. I jebem sebe u usta što igram na Turow u hendikepu, ovi gori i od franjevaca lolo

5. Heurtelu svrsim na ruke sto me oborio za 0.5 kosa!

6. Blejk, jel si prosao strelce na EL?

Prepisah od tebe, ali bio na poslu i zovem ortaka da mi uplati, on u mrtvom Meridijanu, ne mozes da spajas, i izbacim Kalinica, ubacim Nedovica minus. Sve dodje, da bih na kraju skapirao da smrdljiva mesara ima JEBENI IKS na strelcima, i da mi je Tomic dao 12, a x je 12. Posrao sam se i ortaku u usta, a posracu se i Meridianu na prag.

Izmiksovao sam ovo sto je Grifin kacio za NBA strelce, i ja lupetao nesto, od 4 tiketa jedan da dodje, ja zadovoljan.

7. Da, to X na strelce je prebedno.

8. Pritom su im kvote 1.80. Mrzim Meridijan, godine sam u njemu proveo i ne znam koliko para ostavio, ali poslednjih par meseci ne igram tamo, rekao sam nikad vise, ubedljivo su najgori.

9. Preko neta mozzart a od zemaljskih kladza samo MAXBET. Isao bih u soker, bas ga hvalite, ali u NS ima samo 3 (recima TRI) kladionice koje mi nisu usput nikako.
    Milenijum mi je oduvek bio Dejan Cukic...

10. nemam ni motiva više da jebem Hjustonu sve po spisku au retardi pa bacite dvocifrenu prednost protiv Minesote asofjdsašfjaspfa jooj

11. Tačno sam znao da će biti propast. Nisam ni očekivao ništa drugo. Još hteo debil da odigram singlove na Irvinga - i Entonija +, toliko sam jebeno bio siguran, ali me je jebeno mrzelo da se iscimam.
    Nisam prošao strelce bvdlga. Jedan pro savet: nikako nemojte da me pratite što se tiče EL strelaca jer jako slabo pratim Evroligu. Čak i NBA slabo pratim. Samo gledam poene iz prethodnih tekmi i hajlajtse.
    Opasno se razmišljam da otvorim račun u Mocartu, mada ne znam baš koliko bi mi kinta tu izdržala. ololo Verovatno ću da stavim fazon 5 somova, pa tako kad me mrzi da se cimam da mogu da odigram i slabije i malo jače tikete.
    Kad se probudim ću da stavim šta ću danas da ispratim.

12. ентони је внугоооо

13. Pao sam Dzefersona, nouuuuuuu.

Kakav kisni dan, pravi za jebanje Engleza!!!!

Dakle

Liverpul 1-1 i 4+, imam osecaj
    Arsenal 2i3+, moze i 2 i gg
    Totenhem 1i 2-3
    City1-1i3+
    PSG 1 i 2-3
    Padeborn 1xi2+
    Stutgart GG
    Roma 1i3+
    AZ 1 i gg
    Anderleh 2 i 3+
    Mk dons 3+
    Accrington gg3+
    Veria 1, moze i 1i 2-3
    Zvezda x2i0-2
    Milvol x2i0-3

OVO JE UKRATKO!

14. Gde ima ovo x2&0-3 osim meridiana?

15. Soker. :D imas i x2i3+.

16. Ovako jebati kladionice danas:

Čelzi 2&2-3
    Liverpul 1
    Arsenal 0-2
    Siti GG
    Totenhem 1-1
    Dinamo Zagreb GG
    Roma 1&3+
    Bajern 1&2-3
    Šalke DSX2
    Atletiko 1&3+
    Real 1&3+
    Brentford 2
    Derbi 1
    Eksiter GG
    Olimpijakos 1-1
    Ajaks 1-1
    PSV 2-2

Pa izaberite šta vam se sviđa.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.