Кладионица

1. Dajte sutra LS
    Da jebemo kladionicoe!!!!

2. Samo Liverpul kladzu spaSava!

3. ArminVanBuuren
    FIKS DANA

NURNBERG - MUNCHEN 1860 GG 1,8

po$$

28. MIN PROSLO POZDRAV DO SLEDECEG PUTA

po$$

4. E uhvaticu jednom ove paorske klubove pa makar crko.. Uhvatio bih i ovo,al mi bilo malo tim2 2+ na kvotu 4,1 nego jurio 3+ na kvotu 16.
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1102-5979779-1246

Sto se tice Walla i Paula, imam neki osecaj za filing da me insekt nece izneveriti

5. Поз Армине, поздрави твоје. Прође и мој, раритет за тикет са 5 парова, плус постован на овој теми. Да ли је ово наговештај бољих времена?

6. mene obori makabi zidovi mrtvi cekam jos jedan gol oni ga prime u 94. a uhvatim levante gg (??) zasto li sam to igrao jbg, ovako kroatice kurvice me sjebale, tacno su sve zive navukli jebem im mater, sad samo nba igraci ostali

7. Vašington, Klivlend, Toronto, Atlanta

8. izvuce me zvezda, ladno na pocetku 4. dali kvotu 2,4 tako da sam izvukao dan...

Nikolase pratim opet, veceras dobijamo !

9. To se ceni Armine!
    Uhvatio sam i ja, jesce se vesalica.
    http://i.imgur.com/tPOUA7r.png

10. Pridruzujem se pametnim ljudima. Ja na 1.95 igrao za sve pare iz novcanika. :D

11. дај и сутра ако будеш имао неку такву квоту.

12. Ljudoi
    Aj sutra da zajedno svim nasim znanjem i informisanoscu da napravimo 3 tiketa.
    1. Kvota oko 10 zvani predigra
    2. Oko 30-60 zvani seks
    3. Preko 100, 200 zvani JAKO JEBANJE KLADIJONICA!

13. @Сале
    то се качи овде, та тројица?

14. Pro-po
    Pa to je neki zajednicki tiket.
    Predlazemo neke tekme i slazemo tiket.

15. Ja sam zainteresovan za taj na kvotu 10, sta se igra, LS?

16. K'o da sam znao i promenim sinoc toronto i washington na 1x, idemo dalje samo neka kapa!

17. Dajte nesto za danas

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.