не играју ни туре ни агуеро, може да се проба и кец на рому, били су бољи у енглеској, могу и у италији. мада је вероватно неки иксић са 1:1 и рома иде даље.
челзи избегавати, мурињо одмара азара, вилијана, оскара чини ми се, и да л' терија... опет су јачи од спортинга, ал' избегавати, можда је 2-3 најреалније.
ајакс 1и2-3 или х-1 и барселона гомила голова, фазон гг5+, мада може да буде и 1:1 како то зна да буде кад сви очекују пљусак.
остало не вреди ни играти. сем можда двојке на шалке, мада и то је јебено.
salke GG i mozda treba probati romu 1, odmarali su za vikend igrace, 70 hiljada ljudi na olimpiku, siti oslabljen, mada sto kaze acakg verovatno neki x
takodje ajax dobija
Марибор - Шалке. Вонаби Немци против правих Немаца који се боре за пролаз даље. Марибор може једино у ЛЕ и то ако победи. Квалитетнји тим Шалкеа, још када им требају бодови играће озбиљно од старта а мораће и Марибор, и ту неће моћи да се бункераше цео меч, као до сада. Кући 2:2 гол разлика, квота на 2 пала са 1.80 на 1.70, канда ме све вуче на чисту двоику.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1494-7034600-1247
Brate, koji kurac je ovo Barselona snsksadhsdhjsahdjhasdsajdjas, da li su realni sa nazivom igre? PRITOM SNS, VUCICU PEDERU!
Jel siti bez aguera?
Maribor potencijalna mina veceras
Kraj x ili pp x
Bvdlga, to je poluvreme ili kraj X.
Da potvrdim :D
Ne igra Aguero.
jebote cak i Meridian ima normalniji naziv, x ili x...
То ти је крај Х или полувреме Х.
Шта знам, гледам нешто Бристол, Ајакс, Шалке, Билбао, Ривер.
не играју ни туре ни агуеро, може да се проба и кец на рому, били су бољи у енглеској, могу и у италији. мада је вероватно неки иксић са 1:1 и рома иде даље.
челзи избегавати, мурињо одмара азара, вилијана, оскара чини ми се, и да л' терија... опет су јачи од спортинга, ал' избегавати, можда је 2-3 најреалније.
ајакс 1и2-3 или х-1 и барселона гомила голова, фазон гг5+, мада може да буде и 1:1 како то зна да буде кад сви очекују пљусак.
остало не вреди ни играти. сем можда двојке на шалке, мада и то је јебено.
salke GG i mozda treba probati romu 1, odmarali su za vikend igrace, 70 hiljada ljudi na olimpiku, siti oslabljen, mada sto kaze acakg verovatno neki x
takodje ajax dobija
evo kakve rez ocekujem
ajax 2:0 2:1
roma 1:1 2:1
bilbao 2:0
barsa 3:1
bajern 3:0
celzi 1:1 2:1
maribor 1:1 2:2
porto 1:1
бвдлга, заборавих да ти кажем, ово горе ти је брате да буде икс на полувремену или на крају.
LJudi paste ovo.
Roma i siti igraju direkt za prolaz. Romi odgovara i X, siti oslabljen. A u medjuvremenu, Bajern igra protiv CSKA.
Ako dobije CSKA a romulanci odigraju X, odose ruje dalje, a burzuji sa arapskim parama i toti ostaju kuci.
Reci koja fora gadjas dvojku na CSKA da se malo sprdaju sa bedom :D
NEgo, posto mi treba auto (to ce mi pokloni mozzart),a i pare, odigrao sam ovo, i od sutra sam hiljadarder i zamalo milioner:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8413049-1247
Inace, koja je navlaka Celzi, kvota 1.7 jbt gajbi protiv Sportinga. Tu dolazi X ko kuca, paste sta sam reko.
to aj sto odmara igrace murinjo, nego namerno ce x da ispadne di mateo to je govnar teski
Марибор - Шалке. Вонаби Немци против правих Немаца који се боре за пролаз даље. Марибор може једино у ЛЕ и то ако победи. Квалитетнји тим Шалкеа, још када им требају бодови играће озбиљно од старта а мораће и Марибор, и ту неће моћи да се бункераше цео меч, као до сада. Кући 2:2 гол разлика, квота на 2 пала са 1.80 на 1.70, канда ме све вуче на чисту двоику.
ja igram
roma 1x
barsa daje 2
maribor gg
ajax 1
kvota malo preko 5
porto ppx
siti ppx
bajern SP1
bilbao SP1
kvota 17
MEEEEEEEREL SALKAAAA???
Dajte neke bonmbe, prelaze, nagadjanja
MOŽEU MOZŽU OKUĆNICA I MAGAZA SASVIM DOVOLJNO ZA OGREV I PRIGODAN DOČEK U PRESTONIČKIM KLUBOVIMA