Кладионица

1. Brate, koji kurac je ovo Barselona snsksadhsdhjsahdjhasdsajdjas, da li su realni sa nazivom igre? PRITOM SNS, VUCICU PEDERU!

2. Jel siti bez aguera?

Maribor potencijalna mina veceras

3. Bvdlga, to je poluvreme ili kraj X.

4. jebote cak i Meridian ima normalniji naziv, x ili x...

5. То ти је крај Х или полувреме Х.

Шта знам, гледам нешто Бристол, Ајакс, Шалке, Билбао, Ривер.

6. не играју ни туре ни агуеро, може да се проба и кец на рому, били су бољи у енглеској, могу и у италији. мада је вероватно неки иксић са 1:1 и рома иде даље.

челзи избегавати, мурињо одмара азара, вилијана, оскара чини ми се, и да л' терија... опет су јачи од спортинга, ал' избегавати, можда је 2-3 најреалније.

ајакс 1и2-3 или х-1 и барселона гомила голова, фазон гг5+, мада може да буде и 1:1 како то зна да буде кад сви очекују пљусак.

остало не вреди ни играти. сем можда двојке на шалке, мада и то је јебено.

7. salke GG i mozda treba probati romu 1, odmarali su za vikend igrace, 70 hiljada ljudi na olimpiku, siti oslabljen, mada sto kaze acakg verovatno neki x
    takodje ajax dobija

8. evo kakve rez ocekujem

ajax 2:0 2:1
    roma 1:1 2:1
    bilbao 2:0
    barsa 3:1
    bajern 3:0
    celzi 1:1 2:1
    maribor 1:1 2:2
    porto 1:1

9. бвдлга, заборавих да ти кажем, ово горе ти је брате да буде икс на полувремену или на крају.

10. LJudi paste ovo.
    Roma i siti igraju direkt za prolaz. Romi odgovara i X, siti oslabljen. A u medjuvremenu, Bajern igra protiv CSKA.

Ako dobije CSKA a romulanci odigraju X, odose ruje dalje, a burzuji sa arapskim parama i toti ostaju kuci.

Reci koja fora gadjas dvojku na CSKA da se malo sprdaju sa bedom :D

NEgo, posto mi treba auto (to ce mi pokloni mozzart),a i pare, odigrao sam ovo, i od sutra sam hiljadarder i zamalo milioner:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8413049-1247

Inace, koja je navlaka Celzi, kvota 1.7 jbt gajbi protiv Sportinga. Tu dolazi X ko kuca, paste sta sam reko.

11. to aj sto odmara igrace murinjo, nego namerno ce x da ispadne di mateo to je govnar teski

12. Марибор - Шалке. Вонаби Немци против правих Немаца који се боре за пролаз даље. Марибор може једино у ЛЕ и то ако победи. Квалитетнји тим Шалкеа, још када им требају бодови играће озбиљно од старта а мораће и Марибор, и ту неће моћи да се бункераше цео меч, као до сада. Кући 2:2 гол разлика, квота на 2 пала са 1.80 на 1.70, канда ме све вуче на чисту двоику.

13. ja igram

roma 1x
    barsa daje 2
    maribor gg
    ajax 1

kvota malo preko 5

porto ppx
    siti ppx
    bajern SP1
    bilbao SP1

kvota 17

14. MEEEEEEEREL SALKAAAA???

15. Dajte neke bonmbe, prelaze, nagadjanja

16. MEEEEEEEREL SALKAAAA???

MOŽEU MOZŽU OKUĆNICA I MAGAZA SASVIM DOVOLJNO ZA OGREV I PRIGODAN DOČEK U PRESTONIČKIM KLUBOVIMA

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.