Кладионица

1. stavio sam 90+ evra na bulletse

http://i.imgur.com/W6d9UX9.jpg

valjalo bi neko da mi baci madjiju ako moze..

2. Tih 2,5 sam ostavio radnici, za sreću u budućem klađenju. :)

http://i.imgur.com/PbDTfzu.jpg

3. deranje sta je ovo orlando-washington doh 1,5 ?

4. u mocartu 1,65 pa mi cudno
    sinoc verujem da sam ja razbio magiju pa probamo i veceras

5. За сваки случај и ја.

Испратио сам Вашингтон. Пуно среће и радости желим када ујутру погледамо фантазију од резултата.

6. ja sam ti bila privjezak sto se sijaa obmana il kopija!!

7. bi li dodao jos nesto na to ?

8. edit probaj cliperse doh2
    dalas doh1
    i mozda gsw doh 1

9. novicki 18,5 vise
    walker 14,5 manje
    jefferson 20,5 vise

?

10. ok pozdrav druze AJMO DO POBEDE

11. Zakasnih na nba, do 1 radi soccer, pu!

Jebote, lepo dosla LS...

Inace

Da li je neko pored mene bio toliko bolestan da proba da igra kineski basket?

Ne radi im ono kao u mileniumu da okacim status tiketa, na 300 din 42 soma, 12 parova od jutros do ls,hokeji evropski, partizan basket, i padnem quindagqkruaurac keca.

Sutra Partizan moze 1xi0-2 ili x2 i 0-2, to je x u glavu, ne moze padne vise od dva gola da ga jebes. OStalo nisam gledao.

12. Sutra Partizan moze 1xi0-2 ili x2 i 0-2, to je x u glavu, ne moze padne vise od dva gola da ga jebes. OStalo nisam gledao.

Gledaj to ovako: sutra je poslednja tekma pred zimski prelazni rok. Tekma nema takmicarski znacaj. Igraci se moraju prodati.

Sutra ce Partizan igrati do jaja fudbal ne bi li se pokazali ti sto treba da se prodaju.

Ja pre ocekujem 7+ nego 0:0

13. IGRAJTE PROTIV SAN ANTONIA . KVOTA 5,5

zahvalite mi ujutru

14. Ja mislim da Grke boli kurcina za prodaju igraca Partizana. :D

15. XAXAXAXAXXAXAA IDES BIL MACKO MOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.