Кладионица

1. ma znam tvrdim i ja to, samo odredjen broj ljudi pije sa izvora i to ne ide preko neta, ali provuce se ponesto, posebno iz nasih ex yu seljackih liga, evo pre mesec dana upravo nikolas je dao tako nesto i lepo smo zaradili...

inace nikolase drzim jer gotivim ralfa fajnsa, a ova uloga je ne samo njegova najbolja nego jedna od najboljih u istoriji, kao i film

2. mada jesam za ekstremnu desnicu, ali vise fasizam, neki poseban oblik

3. nesto na foru samo sloga srbina spasava u kukastom krstu.

cudi me kako ovo nisam video do sad

4. hahah... al ozbiljno, 4. lajbnicov zakon je da tacna dojava na internetu fizicki ne moze da postoji.

Reci to Nikolasu

5. Uzeo decko ljute pare, mi sa teme preko 150 000 ukupno sigurno.

6. bravo za vas, nego koju utakmicu ste igrali i sta?

7. boxer rece preko 100 000 uzeo sam

8. Чак сам и ја једном узео неку сићу кад нам је Вуле јавио за оне Црногорце што су играли с неким мађарским клубом.

9. golden stejt mrtvi, a hteo sam da stavim dobija mec i zajebem se PU

a na drugom oklahoma ne ode u plus ubace 70 u prvoj jee

10. 9.5 granica na Dženkinsa, plus ko kuća. I dvojka na Nižnji.

11. Soker ima sranje sajt za kladjenje preko neta, nema pola igri za basket...
    Zajebao sam se sto sam otvorio nalog xD

12. Dženkins + i šta bi još moglo +? Cirbes? Lazic 6,5+?
    Neki NBA tip?

13. Olimpijakos daje vise od 40 poena u prvom poluvremenu.

14. ima li to u meridijanu?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.